A24.com.tr » medya » Şahin Tepesi Cem Mustafa Mert Koç kimdir kaç yaşında nereli instagram hesabı ne

Şahin Tepesi Cem Mustafa Mert Koç kimdir kaç yaşında nereli instagram hesabı ne

Şahin Tepesi Cem Mustafa Mert Koç kimdir kaç yaşında nereli instagram hesabı ne

ATV'nin yeni dizisi Şahin Tepesi başrol oyuncusu Cem karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç kimdir, kaç yaşında, nereli, oynadığı dizi ve filmler neler? (Dizinin konusu ve oyuncuları ne)

ATV'nin yeni dizisi Şahin Tepesi için ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Şahin Tepesi dizisi konusu ne, oyuncuları kim, ilk bölüm ne zaman oynayacak, fragman izle.

Dizinin başrol oyuncusu Cem karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç kimdir, kaç yaşında, nereli, oynadığı dizi ve filmler neler, instagram twitter facebook hesabı ne? İşte merak edilen bütün detaylar...

İki kadının güç savaşlarıyla bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatacak olan Şahin Tepesi dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. 

Atv'nin, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği yeni dizisi Şahin Tepesi'nin çekimleri başladı. Hilal Saral'ın yönettiği, Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı dizide; Zerrin Tekindor, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor. Dizide bulunan karakterlerin kim olduğunu hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Mustafa Mert Koç Kimdir?

1994 İstanbul doğumlu olan Mustafa Mert Koç Yeter adlı diziyle tanınmış yeni oyuncular arasında yer almaktadır.
Sosyal medya hesabından çok fazla takipçiye sahip olan Mustafa Mert Koç sosyal medyanın fenomeni durumunda bulunuyor. Özellikle genç kızlar tarafından çok fazla ilgi odağı olan Mustafa Mert Koç; Kıvanç Tatlıtuğ'un tahtını sallayacak olan yeni gelen oyuncular arasında yer aldığı belirtiliyor. Özellikle Kolpaçino 3. Devre ile sinemaya adım atacak olan Koç; Haziran'da çekimlerine başlanacak filmde sürpriz bir rol alacak.

Instagram'a yüklemiş olduğu fotoğraflarla sanal alemde oldukça popüler olan yakışıklı oyuncu 30.100 kişilik takipçi ordusuna sahip siyaset bilimi okuyan ve gayet aklı başında biri olan Mustafa Mert Koç; özellikle Sırbistan ve Balkan taraflarından çok güzel yorumlar geldiğini belirtiyor. Daha önce 110 kilo olan Mustafa Mert Koç 35 kilo vererek 83 kiloya inmiş ve bu sayede hayatının değiştiğini belirten oyuncu gördüğü ilgiden çok memnun. Kolpaçino 3. devre isimli film için Şafak Sezer'le görüştüğünü belirten Mustafa Mert Koç küçük bir rol olsa da bu sayede sinemaya adım atmış olacak.

Karakteri Hakkında
Melek’in 21 yaşındaki oğlu. Babasının ölümüyle güven problemi yaşamaya başlamış. İyi niyetli olmasına rağmen , çabuk parlayan, önce konuşup, sonra düşünen, patavatsız , atılgan , başkalarına göre sorumsuz, ama yine de sevimli, sevecen espirili bir genç. Başarıya odaklanmak yerine, başarısızlığını kompleks haline getirmiş. İşler yolunda gittiğinde kendini tanrı gibi görüyor, tersi olduğunda öfkelenip ezik hissediyor. En büyük arzusu kendini kanıtlamak ama bunun için daha öğrenmesi gereken çok şey var.

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ KARAKTERLERİ

Tuna (Zerrin Tekindor) KİMDİR TIKLAYINIZ
Melek (Ebru Özkan) KİMDİR TIKLAYINIZ
Demir (Murat Aygen) KİMDİR TIKLAYINIZ
Verda (Aybüke Pusat) KİMDİR TIKLAYINIZ
Efe   (Boran Kuzum) KİMDİR TIKLAYINIZ
Cem (Mustafa Mert Koç) KİMDİR TIKLAYINIZ
Deniz (Leyla Tanlar) KİMDİR TIKLAYINIZ

ŞAHİN TEPESİ DİZİSİ KONUSU

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır...

Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur. 

Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.

Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.
Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe'nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...