A24.com.tr » teknoloji » Football Manager 2019 en iyi serbest oyuncular - FM 2019 Free Agent

Football Manager 2019 en iyi serbest oyuncular - FM 2019 Free Agent

Football Manager 2019 en iyi serbest oyuncular - FM 2019 Free Agent

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Football Manager 2019'da oyunseverler takımlarına bedelsiz olarak transfer yapabilecekleri serbest statüsündeki oyuncuları araştırmaya başladı.

 FM 2019'da sözleşmesi sona ermiş serbest oyuncular takımlara hem bedelsiz geliyor hem de maaş olarak talepleri düşük oluyor.

Football Manager 2019‘da yeni kariyer açanlar veya açacak olan için bonservis bedeli ödemeden kadrolarına katabilecekleri en iyi serbest futbolcuları listeledik. FM 2019 serbest oyuncular yani boştaki futbolcular arasından takımınızın taktiğine ve bütçesine en uygun olan ismi bonservis bedeli ödemen transfer edebilirsiniz.

Finansal Fair Play nedeniyle bir çok takım transferde istediği gibi para harcayamıyor. En gerçekçi futbol oyunu olan Football Manager‘de bu kuralları oyuna uyarladığı için özellikle ekonomik olarak kötü durumda olan takımlarda transfer yapmakta bir hayli zor oluyor. Kariyerinizde aldığınız takımın transfer ve maaş bütçesi düşük rakamlardaysa haliyle kulübün ekonomik yapısını düzeltene kadar bonservisi elinde olan futbolculara yönelerek, kısa vadede katkı almaya bakacaksınız. Ki bu strateji en doğru yöntemdir.

İLGİLİ HABER FM 2019 en iyi taktikler - Football Manager en güzel hücüm, kontra ve defans dizilişleri FM 2019 en iyi taktikler - Football Manager en güzel hücüm, kontra ve defans dizilişleri

Scout ekibine gerek duymadan, saatlerce futbolcu aramadan Football Manager 2019 databasesinde yer alan aşağıdaki serbest oyunculara bakarak, takımınızdaki eksik bölgelere takviyeler yapabilirsiniz. Ayrıca kısa vadede bu free agent futbolculardan parada kazanabilirsiniz.


İLGİLİ HABER Football Manager 2019 Wonderkids listesi - FM 19 en iyi Türk oyuncular Football Manager 2019 Wonderkids listesi - FM 19 en iyi Türk oyuncular

FOOTBALL MANAGER 2019 SERBEST OYUNCULAR - FM 2019 FREE AGENT

YORUMLAR
  Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz
Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz