A24.com.tr » teknoloji » Football Manager 2019 Wonderkids listesi - FM 19 en iyi Türk oyuncular

Football Manager 2019 Wonderkids listesi - FM 19 en iyi Türk oyuncular

Football Manager 2019 Wonderkids listesi - FM 19 en iyi Türk oyuncular

Dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan Football Manager oyunu yeni versiyonu ile oyunseverlerle buluştu. Football Manager 2019

  Türkiye ve Dünyada yıllardan bu yana büyük ilgi gören futbol menejerlik oyunlarının en önde gelenlerinden biri olan Football Manager 2019 yeni özellikleri ve iyileştirmeleri ile oyunseverlerin büyük bir takdirini kazandı. 

Profesyonel futbol dünyasını en iyi şekilde yansıtmaya çalışan ve milyonlarca tutkunu bulunan Football Manager 2019'un çıkmasına sayılı günler kaldı. Oyunu satın almak isteyenler şimdiden bilgisayarlarını yeterli hale getirmek, eksiklerini tamamlamak veya yeni bir bilgisayar alabilmek için çaba gösteriyor.

Yıllardır Football Manager'i en çekici kılan konulardan biri genç oyuncular oldu. Alt yapınızdan veya transferini ucuza kapattığınız her genç futbolcu oyuna bağlılığı daha da artırıyor. Geçen sezona damga vuran ve potansiyeli bulunan isimlerin değerlendirildiği Football Manager 2019 Wonderkid listesi haberimizde yer alıyor.

İLGİLİ HABER Football Manager 2019 en iyi serbest oyuncular - FM 2019 Free Agent Football Manager 2019 en iyi serbest oyuncular - FM 2019 Free Agent

Football Manager terimi olarak hayatımıza giren bu ifadenin tanımı gelecek yıllara damgasını vurma potansiyeli olan, yıldız ve süperstar seviyesine gelme ışığı bulunan 21 yaşa kadar futbolculardır. Şu anki en iyi wonderkid örneği Kylian Mbappe'dir. Monaco ve sonrasında Paris'taki performansının ardından Dünya Kupası'nı kaldırması bu tanımın altını sonuna kadar doldurmaktadır.

Football Manager 2019 EN İYİ KALECİ WONDERKİDS LİSTESİ

Football Manager 2019 EN İYİ DEFANS WONDERKİDS LİSTESİ

Football Manager 2019 EN İYİ ORTASAHA WONDERKİDS LİSTESİ

Football Manager 2019 EN İYİ FORVET WONDERKİDS LİSTESİ

 

YORUMLAR
  Dolandırıcılara parasını kaptıran ünlü isimler
Dolandırıcılara parasını kaptıran ünlü isimler