A24.com.tr » medya » Tonguç Akademi, stratejik iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile sürdürecek

Tonguç Akademi, stratejik iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile sürdürecek

Tonguç Akademi, stratejik iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile sürdürecek

Tonguç Akademi, iletişim çalışmalarını stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

"Tonguç anladıysa herkes anlar" sloganıyla öğrencilerin derslerini dijital ortamda pekiştirmelerini sağlamak üzere hizmet veren Tonguç Akademi, iletişim çalışmalarını 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Çeşitli sektörlerde yer alan global ve yerel birçok marka için 360 derece iletişim hizmetleri sunan "purpose” ajansı Marjinal Porter Novelli, Türkiye'de farklı yaş gruplarındaki öğrencilere dijital olarak ders anlatım ve interaktif eğitim hizmeti sunan Tonguç Akademi'nin stratejik iletişim ajansı oldu.

Bugüne kadar Türkiye'de 1. sınıftan 12. sınıfa kadar milyonlarca öğrencinin okul derslerinde ve yazılılarında, LGS, YKS ve bursluluk gibi sınavlarında başarıya ulaşmalarına yardımcı, interaktif ders anlatım hizmeti veren Tonguç Akademi; dersteki görsellerin önemini, el yazısının değerini, kısa, öz, esprili ve öğrenci dostu anlatımın farkını bilen ve odaklanmayı en üst seviyede tutan videolarıyla uzaktan eğitimde Türkiye'nin en sevilen markası olmaya devam etmek için yepyeni içerikler ve teknolojik atılımlarla çalışmalarına devam ediyor.
 
İstanbul'da iki ve Ankara'da bir ofisi bulunan Tonguç Akademi'nin dijital platformunda, en güncel MEB müfredatına uygun hazırlanan videoların yanı sıra pekiştirme sınavları, testler, denemeler ve benzeri performans ölçüm sistemleri de yer alıyor. Video anlatımlı eğitimler, öğrencilerin ders öğrenme, tekrar etme ve pekiştirme ihtiyaçlarını yüzde yüz karşılayacak şekilde organize ediliyor ve tüm eğitmen ve öğretmenler MEB'in yönerge, regülasyon ve kazanımlarına tamamen bağlı kalarak MEB kurumlarında verilen eğitimle yüzde yüz uyumlu bir destek sistemi oluşturuyor.

YORUMLAR
  Sıla sosyal medyada alay konusu oldu
Sıla sosyal medyada alay konusu oldu