A24.com.tr » gündem » Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

*CarrefourSA küçük esnaf ve girişimcilerle büyümeye devam ediyor...*Akademi Çevre'den 2024'te yatırım hamlesi...*Enerjisa Üretim, 7 Mayıs'ta "Rüzgar Günü Zirvesi" düzenleyecek...

* StarGate ve Aktif Portföy, PlayGate Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nu kurdu
StarGate CEO'su Mustafa Cihat Durmuş, "Fon büyüklüğümüzün orta vadede 750 milyon lira büyüklüğe ulaşmasını hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

* Akbank'ın "Şehrin İyi Hali" turnesi başlıyor
Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, "Şehrin İyi Hali ile 2015 yılından bu yana 22 bini aşkın gencin, onlarca Sivil Toplum Kuruluşunun projelerinde aktif olarak çalışmasında rol aldık" dedi.

* Kaspersky'den 2023 kritik siber olay raporu
Kaspersky Güvenlik Operasyonları Merkezi Başkanı Sergey Soldatov, "Hedefli saldırılar artık daha dikkatli planlanıyor ve daha tehlikeli hale geliyor" ifadesini kullandı.

* TEB'den emekli çiftçilere 14 bin liraya varan promosyon
Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası başlattı.

* Dosso Dossi Holding, İstanbul'da ücretsiz konser düzenleyecek
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Ülkemizin her yerinde bu etkinliklerin yapılabileceğini göstererek farklı organizasyonların bu bölgelere gelmesinin önünü açmak istiyorum" dedi.

* Huawei tabletlere GoPaint uygulaması ekleniyor
Huawei'nin geliştirdiği resim yapma uygulaması GoPaint, Huawei tabletlere geliyor.

* Samsung Electronics, Paris 2024 Olimpiyat kampanyasını başlattı
Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve Üst Yöneticisi TM Roh, "'Yeniliğe açık olan her zaman kazanır' kampanyamızla Paris 2024'te olimpiyat takipçileri ile sporcuları her zamankinden daha fazla yakınlaştıracak olmanın heyecanını duyuyoruz" dedi.

* Sıcak ve nemli hava astım ataklarını tetikleyebiliyor
Medicana Kadıköy Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümünden Uzm. Dr. Ali Tunç, "Sıcak havalarda, kapalı ortamlarda kalmak yerine iyi havalandırılmış alanlarda bulunmak, astım semptomlarını hafifletebilir" dedi.

* Eşarj istasyonlarında 1 milyon şarj işlemine ulaşıldı
Enerjisa Enerji iştiraki Eşarj, artan elektrikli araç kullanımıyla kısa sürede 1 milyon şarj işlemine ulaştı.

* Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği'nden gençler için yapay zeka eğitimi
Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Engin Aksoy, "Yapay zekanın genel olarak pozitif dönüşüm sağlayacağına inanıyoruz. Global anlamda bu trendin artması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

* Türk Telekom online başvuruya özel kolaylık sağlıyor
Türk Telekom, online kanallar üzerinden yapılan hat başvurularında SIM kartları il ve ilçe merkezlerinde ortalama 24 saatte adrese teslim ediyor.

* Excalibur'dan oyun tutkunlarına yeni indirim kampanyası
Casper Excalibur, Star Wars'u bilgisayar oyunlarıyla anmak isteyen oyun tutkunları için yeni bir indirim kampanyası duyurdu.

* Koçfinans, Türkiye'nin en iyi işverenleri arasında yer aldı
Koçfinans İnsan, Kültür ve Dönüşüm Lideri Güzide Ulufer, "Çalışan deneyimine öncelik vermeye, işveren marka imajımızı güçlendirmeye ve yeni yetenekleri bünyemize katmaya devam edeceğiz" dedi.

* CW Enerji, Samsun'da bir fabrikanın çatısına güneş enerjisi santrali kurdu
CW Enerji, Samsun'da faaliyet gösteren bir fabrikanın çatısına 1097 kilovat pik (kWp) gücündeki güneş enerji santralinin (GES) kurulumunu tamamladı.

* Enerjisa Üretim, 7 Mayıs'ta "Rüzgar Günü Zirvesi" düzenleyecek
Enerjisa Üretim, enerji sektörünün sürdürülebilir geleceği hakkında gençler arasında farkındalık yaratmak, sektörün iklim kriziyle mücadelesindeki önemli rolüne dikkat çekmek ve istihdam fırsatlarını konuşmak amacıyla 7 Mayıs'ta "Rüzgar Günü Zirvesi" düzenleyecek.

* Eksim Holding yeşil dönüşüme "yeşil işler ve yeşil yakalarla" hazırlanıyor
Eksim Holding, sürdürülebilir gelecek odağındaki vizyonunu yeşil işlere yaptığı yatırımlarla kanıtlarken, yeşil iş alanlarının geliştirilmesi için önemli adımlar atıyor.

* Akademi Çevre'den 2024'te yatırım hamlesi
Akademi Çevre Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık, "Bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek önemli yatırımlarla büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmeyi ve ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanmasını amaçlıyoruz" dedi.

* Hepsiburada, binlerce hediyeyi Anneler Günü'nde teslim edecek
Hepsiburada, Anneler Günü'ne özel "randevulu teslimat" servisiyle, bu özel günde annelerine hediyelerini bizzat veremeyen ve onlardan uzakta olmasına rağmen hediyesiyle annesini mutlu etmek isteyenlere yeni bir hizmet sunuyor.

* Uzmanına göre otizmli bireylerin eğitimine önem verilmeli
Tohum Otizm Vakfı'ndan Dr. Nursinem Şirin, "En sık karşılaştığımız soru, ekranın otizm yapıp yapmadığı. Doğrudan bir neden olduğunu söyleyemeyiz, fakat birey otizmliyse ekrana yoğun maruz kalmanın otizm şiddetini artırdığı kesin" dedi.

* Abdi İbrahim Sağlık Destek Ürünleri Genel Müdürü Demet Eryılmaz oldu
Söz konusu atama, kadın çalışan ve yönetici oranlarında sektörün önde gelen markalarından biri olan Abdi İbrahim'in kapsayıcılık ve toplumsal cinsiyet eşitliği vizyonunun yansıması niteliğinde oldu

* TotalEnergies istasyonlarında Pegasus BolBol üyelerine 100 lira yakıt puan hediye
TotalEnergies İstasyonlarının Pegasus Hava Yolları ile gerçekleştirdiği kampanya ile Pegasus BolBol üyelerine 100 lira yakıt puan hediye ediliyor.

* Uzmanından "yanlış diyet" uyarıları
Üsküdar Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Müge Arslan, "Uygulanan yanlış listeler, yetersiz ve dengesiz beslenmenin temeline dayalı zayıflama listeleri obeziteyi de beraberinde getiriyor" dedi.

* Honda Motosiklet Günleri başlıyor
Motosiklet tutkunlarının sosyal medyada en çok takip ettiği isimler, etkinlikte söyleşilere katılacak.

* Opel mayıs ayı tekliflerini duyurdu
Bu yıl tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını müşterilerle buluşturmaya hazırlanan Opel, müşterilerine online rezervasyon sistemi üzerinden elektrikli modellerini sunmaya devam ediyor.

* Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Etkinlikte iş dünyasının bugünü ve geleceği de masaya yatırılacak

* Mastercard, "2023 Çevresel, Sosyal ve Yönetişim Raporu"nu yayımladı
Rapora göre 870 milyondan fazla insan dijital ekonomiye bağlanarak 2025 yılı taahhüdü olan 1 milyar hedefine yaklaşıldı.

* Toyota’da İlkbahar Servis Kampanyası başladı
14 Haziran'a kadar devam edecek kampanyada tüm modellerde fren balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 indirim yapılıyor.

* "Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri" sahiplerini buldu
Düzenlenen anketler sonucu öğrencilerin seçtiği 2023 yılın en iyileri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

* Citroën'den faizsiz kredi fırsatı
Yüzde 100 elektrikli versiyonlar e-C4 X ve e-C4, 300 bin liraya varan kredi için 12 ay ve yüzde 0 faiz avantajıyla satın alınabiliyor.

* STM savaş gemilerini Malezya'da sergileyecek
STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz, "Dost ve kardeş ülke Malezya'nın denizlerdeki tüm ihtiyaçlarını, modern platformlarla karşılayabilecek tecrübe, mühendislik ve teknolojiye sahibiz" dedi.

* CarrefourSA küçük esnaf ve girişimcilerle büyümeye devam ediyor
CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Bulut Batum, "Organize gıda perakendesini daha güçlü hale getirmek için küçük esnaf ve girişimcinin sisteme dahil olması çok önemli" dedi.

YORUMLAR
  Türkiye'de satılan ve 70 Bin TL altında olan Otomobiller neler?
Türkiye'de satılan ve 70 Bin TL altında olan Otomobiller neler?