A24.com.tr » survıvor » Survivor 2019 Ria Kolovou kimdir, ınstagram hesabı - Survivor 2019 Türkiye Yunanistan takımı yarışmacıları

Survivor 2019 Ria Kolovou kimdir, ınstagram hesabı - Survivor 2019 Türkiye Yunanistan takımı yarışmacıları

Survivor 2019 Ria Kolovou kimdir, ınstagram hesabı - Survivor 2019 Türkiye Yunanistan takımı yarışmacıları

Survivor Ria kimdir? Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında bu yıl heyecan fırtınası esiyor. Yunanistan takımının güzellerinden biri olan Ria modellik yapıyor.

  Survivor Ria kimdir? Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunan takımında çok güçlü isimler yer alırken bu sene hangi takım daha ağır basacak merak konusu. Genel olarak ilk bakışta dengeli bir takım karşılaşması var denilebilir. Yunanistan takımındaki güzel kızlar ise izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Survivor 2019 Ria Kolovou Kimdir?
Yarışmanın yaşlı sayılabilecek üyelerinden Ria Kolovou 30 yaşında. Selanik Beden Eğitimi ve Spor okulu Jimnastik Akademisini tamamlayan Ria Mikonos’ta bir giyim mağazası işletiyor. Ria takımı derleyip toplayacağını söylüyor. Türk halkı ile ortak bir çok özellikleri olduğunu söyleyen Ria Survivor’a katılmayı çok istediğini belirtiyor. Yarışma için hiç bir şeyden korkmadığını belirten yarışmacı her zaman hazır olduğunu söylüyor.
 
Türkler hakkındaki görüşlerini de şu şekilde dile getiriyor: Türkler misafirperver ve açık görüşlü. Yarışmada en çok ailesini özleyeceğini söyleyen yarışmacı yemeklere de düşkün olduğunu ancak sabredeceğini anlatıyor. Sosyal, aktif ama aynı zamanda bencil bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Pia Kolovos seyahat etmeyi, macerayı ve temizliği seviyor.
 
 

 

YORUMLAR
  Victoria Secret mankenlerini makyajsız tanıyabilir misiniz?
Victoria Secret mankenlerini makyajsız tanıyabilir misiniz?