A24.com.tr » survıvor » Survivor 2019 Nadia Konstantina kimdir, ınstagram hesabı - Survivor 2019 Türkiye Yunanist

Survivor 2019 Nadia Konstantina kimdir, ınstagram hesabı - Survivor 2019 Türkiye Yunanist

Survivor 2019 Nadia Konstantina kimdir, ınstagram hesabı - Survivor 2019 Türkiye Yunanist

Survivor Konstantina kimdir? Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında bu yıl heyecan fırtınası esiyor. Yunanistan takımının güzellerinden biri olan Konstantina fiziğiyle dikkat çekiyor.

  Survivor Dimitra kimdir? Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunan takımında çok güçlü isimler yer alırken bu sene hangi takım daha ağır basacak merak konusu. Genel olarak ilk bakışta dengeli bir takım karşılaşması var denilebilir. Yunanistan takımındaki güzel kızlar ise izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Survivor 2019 Konstantina (Nadia Maurouedo) Kimdir?
Survivor 2019 Yunan Takımında hem fizik hem de görüntü olarak iddialı olan yarışmacısı Konstantina 1992 doğumlu. 4 yıllık evli olan yarışmacının 3 yaşında bir kızı var. Konstantina kişisel antrenörlük yapıyor. 3 yaşındaki kızından ayrı kalmanın zor olduğunu ancak kocasına güvendiğini belirtiyor. Kocasının sürekli bu yarışmaya katılmasını istediğini anlatıyor.
3 yıldır karate ve crossfit yaptığını söyleyen yarışmacı rakiplerine sadece bakacağını söylüyor ve kendisinin asla sakin olmayacağını belirtiyor. Bu yıl ki Survivoru bir kadının kazanmasını istiyor.

Survivor 2019 Konstantina (Nadia Maurouedo) Kaç Yaşında?
Survivor 2019 yarışmasında Yunan takımında mücadele edecek olan Konstantina 4 yıllık evli ve 3 yaşında bir kızı var Konstantina 27 yaşında.

 

YORUMLAR
  İşte kıyametin kopmayacağı söylenen tek yer...
İşte kıyametin kopmayacağı söylenen tek yer...