A24.com.tr » ajanda » İbrahim Altınsay kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

İbrahim Altınsay kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

İbrahim Altınsay kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi'nin gönüllü danışmanlığını yapacak olan İbrahim Altınsay'ın kim olduğu merak edildi. Peki İbrahim Altınsay kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

İbrahim Altınsay kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? | Beşiktaş'ta 'Feda' döneminde yönetici olarak görev yapan İbrahim Altınsay, Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığı döneminde yine kulüpte görev alacak. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye gönüllülük esasıyla danışmanlık yapacak olan Altınsay'ın kim olduğu siyah-beyazlı taraftarlar ve futbolseverler tarafından merak edildi. İbrahim Altınsay'ın biyografisi haberimizin detaylarında bulabilirsiniz...

İBRAHİM ALTINSAY KİMDİR?

İbrahim Altınsay, 1954 yılında Çanakkale'de doğdu. Orta öğrenimini Darüşşafaka Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, lisans üstü eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde tamamladı. İş hayatında değişik gazete, dergi ve ansiklopedilerde yazar ve editör olarak faaliyet gösterdi. 1990'da televizyon sektörüne geçti. SHOW TV, Kanal 6, ATV, Kanal D ve Cine 5'te genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu.

İbrahim Altınsay; spor, müzik ve belgesel gibi konularda yayın yapan uluslararası konuların Türkiye temsilciliğini üstlenen Multi Channel Developers şirketininin ortağı ve yöneticisi. Kısmen İngiltere'de ikamet ederek medya, TV yayıncılığı, bilgi teknolojileri ve uluslararası futbol sektöründeki gelişmeleri araştırmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR
  Sigara mental sağlığı nasıl etkiliyor?
Sigara mental sağlığı nasıl etkiliyor?