A24.com.tr » ekonomi » GYİAD'ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

GYİAD'ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

GYİAD'ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Genç iş insanlarının sesi GYİAD, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.

Genç iş insanları ve yöneticilerinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek, onları çeşitli platformlarda temsil etmek amacıyla 1986 yılında kurulan Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD), iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan purpose ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.
 
Genç iş dünyasının entelektüel ve sosyal sermayesini bir araya getirerek Türkiye'nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan GYİAD, gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak 1986 yılında kuruldu.
 
GYİAD, genç yönetici ve iş insanlarının ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek, onları çeşitli platformlarda temsil etmek ve üyeler arası ticari ilişkilerin artırılması yönünde çalışmalar gerçekleştiriyor. Daha iyi bir gelecek için sürdürülebilirlik, teknoloji, girişimcilik ve istihdam gibi konuları odağına alan dernek, çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor. 
 
GYİAD bünyesinde altı çalışma grubu bulunuyor: İstihdam Çalışma Grubu, Üye Gelişim Çalışma Grubu, Girişimcilik Çalışma Grubu, Dijital Çalışma Grubu, Sürdürülebilir Çevre Çalışma Grubu ile Sanayi ve Endüstriyel İlişkiler Çalışma Grubu.

YORUMLAR
  2016'da yaşadığımız kötü olaylar...
2016'da yaşadığımız kötü olaylar...