A24.com.tr » gündem » Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

*Peugeot, sanal gerçeklikte 20. yılını kutluyor... *Abdi İbrahim ve Cigalah Healthcare güçlerini birleştiriyor...*"Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimleri" başladı...

* Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yeni yatırımları için kullanacak
Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, "Halka arzdan elde edilecek gelirin yüzde 60'lık kısmını yeni yatırımlar, kapasite artışı için kullanacağız" açıklamasını yaptı.

* CANiK, Güney Afrika'daki HuntEX fuarında ürünlerini sergiledi
CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, "Önümüzdeki dönemde de ülkemiz ihracatına katkı sunmaya ve Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil ederek gücümüzü katlamayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

* Trendyol'a görme engelli kullanıcılar için "Sesli Rehber" özelliği geldi
Trendyol Grubu Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz, "Ülkemizde 1 milyon, dünyada 285 milyon görme engelli bireyin özgürce hayata katılma hakkını destekliyoruz" diye konuştu.

* "GençBizzTech Projesi" eğitim dönemini tamamladı
Öğrenciler geliştirdikleri iş modelleri üzerinden değerlendirmeye tabi tutulurken, finalist olarak seçilen projeler 17 Mayıs'ta açıklanacak.

* CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu'nda kanserle mücadele için koştu
CK Enerji çalışanlarından oluşan "Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı" bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, "Enerjimiz İyilik İçin" mottosuyla Kansersiz Yaşam Derneği yararına koştu.

* İstanbul Ticaret Üniversitesi, CFA Society Istanbul'u ağırladı
İstanbul Ticaret Üniversitesi, finans kuruluşu Chartered Financial Analyst (CFA) Institute'nün Türkiye ağı CFA Society Istanbul ekibini misafir etti.

* Global Yatırım Holding'in net karı 2023'te yüzde 76 arttı
Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Kutman, "2023'te, iş kollarımızın büyük bir kısmında enflasyon ve bütçe hedeflerinin oldukça üstünde bir performans sergilediğimizi belirtmekten memnuniyet duyuyorum" dedi.

* Param, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçları açıkladı
Param Kurucusu ve CEO'su Emin Can Yılmaz, "İlk çeyrekte bir önceki yılın aynı dönemine göre ParamKart ile yapılan işlem hacimleri 2 kat, ParamPOS ile yapılan işlem hacimleri ise 4 kat arttı" dedi.

* Sabiha Gökçen'e 4 yeni destinasyon daha ekleniyor
ISG İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Serhat Soğukpınar, "Mayısta destinasyon ağımıza ekleyeceğimiz Sofya, Kişinev, Aktau ve Bratislava şehirleriyle Avrupa ve Asya bağlantılarımız biraz daha çeşitlenmiş olacak" diye konuştu.

* VakıfBank 70. yılını kutladı
VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Sadece bankacılık alanında değil finans ve finans dışı pek çok alanda da ülkemiz ve milletimiz için emek vermeye devam ediyoruz" diye konuştu.

* Kaspersky'den küçük işletmelere güçlü parola önerisi
Kaspersky Kıdemli Ürün Pazarlama Müdürü Kirill Litvin, "Küçük işletmelerin, güvenlik önlemlerine öncelik vermesi, operasyonlarını ve müşteri verilerini korumak için özel siber güvenlik ürünleri kullanması önemlidir" dedi.

* Lufthansa Grubu 1. çeyrekte 734 milyon avro net zarar açıkladı
Grubun gelirleri ise ilk çeyrekte geçen yılki 7,02 milyar avrodan yüzde 5 artışla 7,39 milyar avroya yükseldi.

* GÖSAŞ verilerine göre geçen yıl en fazla döner ve köfte yedik
Yemek çeşitleri bakımından İstanbul, Kocaeli, Antalya burger restoranlarını seçerken, Ege ve Karadeniz illerinde pide restoranları tercih sıralamasında en üst seviyeye yerleşti.

* Logo Yazılım "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesinde 2. sıraya yükseldi
Logo Grup İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm Direktörü Nebahat Kesgin, "Bu sene listedeki yükselişimiz, çalışanlarımızın parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyacağı bir çalışma kültürü için hayata geçirdiğimiz uygulamaların bir sonucu" dedi.

* Mitsubishi Electric'ten klima kullanımı ve bakımı için öneriler
Verimliliği artırmak, enerji tüketimini azaltmak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için klimaların periyodik bakımının yılda en az iki kez yaptırılması öneriliyor Mitsubishi

*"Baladın" belgeseli 9 Mayıs'ta Red Bull TV'de gösterime girecek
Red Bull sporcusu, voleybolcu Hande Baladın'ın kariyerine odaklanan "Baladın" belgeseli 9 Mayıs'ta Red Bull TV'de gösterime girecek.

* Uzmanından öğrencilere zaman yönetimi tavsiyeleri
Yeditepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Coşkun, "Kavram yanılgıları ya da öğrenilmekte zorlanılan konularla ilgili araştırma yapmak ya da dersin öğretim üyesinden yardım almak süreci kolaylaştırır" dedi.

* Assan Panel İngiltere'de yeni üretim tesisi kuruyor
Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, "Topluluk şirketlerimizden Assan Panel için devreye aldığımız yeni yatırım hamlesiyle, şirketimizin Avrupa pazarındaki varlığını daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

* Sigortam.net’in web sitesi tasarımına iF Design ödülü
Sigortma.net Üst Yöneticisi (CEO) Ataman Kalkan, "Uluslararası alanda elde ettiğimiz başarılar, sadece şirketimiz için değil, aynı zamanda ülkemiz için de büyük bir gurur kaynağı niteliğinde" dedi.

* Türk Telekom ile AKM'de dijital sanat etkinlikleri
Türk Telekom, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İstanbul Digital Art Festivali'nin (IDAF) teknoloji sponsoru oldu.

* "Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimleri" başladı
Eğitimler, Türkiye genelinde 10 farklı noktada temmuza kadar devam edecek.

* BonVeno, market ve yeme-içme alışverişini tek çatı altında buluşturdu
Metro Türkiye CFO'su Aslı Aracıoğlu, "Hem tüketime hazır yeme içme çözümlerini hem de market ürünlerini tek bir çatı altında toplayan BonVeno mağazalarımız, işte bu anlayışla hayata geçirdiğimiz en yeni girişimimiz" dedi.

* Haliç Üniversitesi ve Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'ndan lösemili çocuklara ziyaret
Haliç Üniversitesi öğrencileri ve Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı görevlileri, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

* Siemens prototip Megawatt Şarj Sistemi ile ilk kez 1MW şarj sağladı
Siemens Akıllı Altyapı e-Mobilite Birimi CEO'su Markus Mildner, "Testimizin başarıyla tamamlanması, teknoloji tarafında büyük bir adım atmamızı sağlayacak" dedi.

* Abdi İbrahim ve Cigalah Healthcare güçlerini birleştiriyor
Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut:"Ortak girişim şirketimiz ile 5 yıl içinde 500 milyon Suudi Arabistan Riyali, yani 133 milyon dolardan fazla, büyüklüğe ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

* SunExpress Birleşik Krallık'ta yaz için koltuk kapasitesini yüzde 87 artırdı
SunExpress, Birleşik Krallık'ta yaz için koltuk kapasitesini bir önceki yıla kıyasla yüzde 87’lik bir artışla 1,3 milyona yükseltti.

* Migren hastalarına uygulanan aşı yöntemiyle ağrılar azaltılabilir
Bayındır Söğütözü Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Büşra Ölmez, "Migren aşısı olarak bilinse de aslında aşı değil, aylık olarak uygulanan, migren ağrılarının sıklığını ve şiddetini azaltmaya yönelik bir tedavi olarak ifade ediliyor" dedi.

* Peugeot, sanal gerçeklikte 20. yılını kutluyor
Peugeot Tasarım Direktörü Matthias Hossan, "Sanal gerçeklik son 20 yılda ekiplerimizin günlük yaşamlarında önemli bir araç haline geldi" açıklamasını yaptı.

* Fonlabüyüsün platformu, Mapla Biyoteknoloji ile sürdürülebilir yatırımlara kapı aralıyor
Fonlabüyüsün, geleceğe değer katan erken aşamadaki girişimleri yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor.

* Pluxee Türkiye en iyi işverenler arasına girdi
Pluxee Türkiye CHRO'su Feride Düzduran Gündüz, "Pluxee kültürünü çok daha ileriye taşımak ve önce kendi çalışanlarımızdan başlayarak, tüm şirketler için çalışanı mutlu eden bir dünya yaratmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

* LG'nin yeni ürün serisi "Showcase MEA 2024"te tanıtıldı
- LG Ortadoğu ve Afrika CEO'su Il Hwan Lee, "Bu ürünlerin her biri, kullanıcıların eğlence deneyimini ve evlerinin iç mekanını bir üst seviyeye çıkartma ve daha iyi bir yaşam yaratma hedefimizle uyumlu olarak tasarlandı" dedi.

YORUMLAR
  Fatih dizinin kadrosuna sürpriz isim
Fatih dizinin kadrosuna sürpriz isim