A24.com.tr » dizi haber » Çarpışma (Kerem) Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne

Çarpışma (Kerem) Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne

Çarpışma (Kerem) Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne

Alperen Duymaz kimdir? Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Çarpışma dizisinde Kerem karakterine hayat veren Alperen Duymaz oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

 Çapışma dizisi ekranlarda büyük bir sükse yaratacağı beklenirken dizinin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Son dönemin en güçlü oyuncu kadrolarından bir tanesini yakalan dizilerden biri olan Çarpışma'da Kerem karakteriyle sevenlerin gönlünü kazanan Alperen Duymaz, oyunculuk becerisiyle neden bu dizide rol aldığını kanıtladı.

Ay Yapım yapımcılığında hazırlanan ve gelecek sezona damga vurması beklenen Çarpışma dizisine yeni isim! Birbirinden iddialı yapımlarıyla ön plana çıkan Ay Yapım'ın yeni dizi projesi Çarpışma'ya geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine damga vuran karakterlerden biri olan "Emrah Amir" Alperen Duymaz'da katıldı.

İLGİLİ HABER Çarpışma (Cemre) Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı Çarpışma (Cemre) Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı

Çukur dizisinde senaryo gereği ölen ve diziden ayrılan "Emrah Amir" yeni sezonda Çarpışma dizisinde yer alacak. Yeni sezonda ekranlara damga vurması beklenen Çarpışma dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak Cansu Dere'nin ismi ön plana çıkıyor. Öte yandan Serenay Sarıkaya ismi de halen gündemde. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Çarpışma dizisine katıldığı kesinleşen isim Alperen Duymaz oldu. Çukur dizisinde Sena karakterinin "gizli" abisi Emrah Amir rolünde izlediğimiz yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz'ın Çarpışma dizisine katılmasıyla birlikte dizi severlerin Çarpışma dizisine duyduğu merak daha da arttı.

ÇARPIŞMA DİZİSİ ALPEREN DUYMAZ KİMDİR? HANGİ ROLDE İZLEYECEĞİZ?

Adını Çukur dizisinde "Emrah Amir" rolüyle duyduğumuz yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, yeni sezonda Çarpışma dizisi oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizi severler şimdiden Alperen Duymaz kimdir? Daha önce hangi rollerde yer aldı? Sorularını sormaya başladı. Geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarına damgasını vuran ve reytingleri alt üst eden Çukur dizisinde Dilan Çiçek Deniz'in hayat verdiği Sena karakterinin abisi "Emrah komiser" olarak rol alan Alperen Duymaz, Bodrum Masalı dizisinde de rol almıştı. 1992 Ankara doğumludur. 1,84 Boy ve 73 kilo olan Alperen Duymaz, Ankara Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünü bitirmiştir. İkizler burcudur. Bodrum Masalı, Acı Aşk ve Çukur dizilerinde rol aldıktan sonra şimdiki adresi Çarpışma dizisi olmuştur. Rolüyle ilgili bilgiler geldiğinde Sinehaber farkıyla öğrenebileceksiniz...

YORUMLAR
  Oscar tarihinin unutulmaz kırmızı halı kıyafetleri
Oscar tarihinin unutulmaz kırmızı halı kıyafetleri