A24.com.tr » dizi haber » Çarpışma (Cemre) Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı

Çarpışma (Cemre) Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı

Çarpışma (Cemre) Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı

Show TV ekranlarında yeni başlayan çarpışma dizisinde Cemre karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk, güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine topladı. Melisa Aslı Pamuk kimdir?

 Son dönemin en güçlü oyuncu kadrolarından bir tanesini yakalan dizilerden biri olan Çarpışma'da Cemre karakteriyle sevenlerin gönlünü kazanan Melisa Aslı Pamuk, oyunculuk becerisiyle neden bu dizide rol aldığını kanıtladı. Melisa Aslı Pamuk'un güzelliği izleyenleri ekrana kilitlerken dizide nasıl bir karaktere bürüneceği merak edilenler arasında yer alıyor.

Yeni yayın döneminin iddiası yüksek dizilerinden Çarpışma'nın oyuncuları bir bir belli oluyor. Başrol teklifine olumlu yanıt veren Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olacak oyuncu için görüşmeler devam ediyor. Dizinin kadrosuna dahil olan genç oyuncu Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk'un yeni dizisi hangisi? Yeni rolü ne? Gelişmeler ve yepyeni görüntüler haberimizde.....

Çarpışma dizisinden detaylar:
Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık….

KIVANÇ TATLITUĞ POLİS OLACAK
Dört aracın feci şekilde çarpışmasıyla başlayan ve peş peşe nefes kesen olayların yaşanacağı sürükleyici dizide Kıvanç Tatlıtuğ, "Mahir" adlı polisi, son olarak "Çukur"da seyirci karşısına çıkan Alperen Duymaz ise hapisten yeni çıkan "Kerem" adlı hırsızı oynacak. Dört araçlık kazadaki sürücülerden, bir kız çocuğu sahibi olan Zeynep karakteri için Cansu Dere'yle görüşmelerin sürdüğü konuşuluyor.

INSTAGRAM HESABI TIKLA

MELİSA ASLI PAMUK DA KADRODA
"Çarpışma" dizisinde Zeynep'in avukatı Cemre rolünü ise geçen yıldan beri projede adı geçen Melisa Aslı Pamuk'un canlandıracağı öğrenildi. Pamuk, son olarak "Kara Sevda" dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sürpriz oyunculara da teklif gittiği ifade edilen "Çarpışma"nın ay sonu itibariyle çekimlerinin başlaması planlanıyor.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?
Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991, Haarlem doğumlu Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve modeldir.

Hayatı ve kariyeri
2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır.[kaynak belirtilmeli] Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır[2]. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır...

İLGİLİ HABER Çarpışma (Kerem) Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne Çarpışma (Kerem) Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne

YORUMLAR
  Türkiye galibiyete kitlendi! Türkiye İzlanda maçı ne zaman? hangi Kanalda? Kadrolar açıklandı mı?
Türkiye galibiyete kitlendi! Türkiye İzlanda maçı ne zaman? hangi Kanalda? Kadrolar açıklandı mı?