A24.com.tr » magazin » Beyaz Show'da Onur Büyüktopçu'yu utandıran görüntüler!

Beyaz Show'da Onur Büyüktopçu'yu utandıran görüntüler!

Beyaz Show'da Onur Büyüktopçu'yu utandıran görüntüler!

Beyazıt Öztürk, programına konuk olan Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu'nun yıllar önceki görüntülerini ortaya çıkardı. Şaşırtan görüntüler Büyüktopçu'yu da utandırdı.

Dün akşam Beyaz Show'a konuk olan Onur Büyüktopçu büyük bir şok yaşadı.

Büyüktopçu yıllar önceki o halini görünce utancından ne yapacağını bilemedi. Diziyle ilgili itirafta bulunan ünlü oyuncu, 'Sert görüneyim diye ayakkabı boyasıyla yüzüme sakal yaptım' dedi.

İLGİLİ HABER Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu'yu küplere bindiren eleştiri Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu'yu küplere bindiren eleştiri

Kanal D ekranlarında Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'un 16 Mart Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünde kahkaha tufanı esti! Canlı yayınlanan Beyaz Show'a bu hafta Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktopçu, Düğüm Salonu filmiyle gündemde olan Şahin Irmak, güzel sunucu Saba Tümer ve arabesk müziğin sevilen sesi Serkan Kaya konuk oldu.

İLGİLİ HABER Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında, nereli? Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında, nereli?

Kiralık Aşk dizisiyle üne kavuştuktan sonra yeni sezonda Yemekteyiz ile fenomen haline gelen Onur Büyüktopçu'nun yıllar önce Kanal 7'de yayınlanan bir dizide kabadayı rolü oynadığı çıktı. Beyaz'ın hazırladığı sürpriz videoyu izleyen ünlü oyuncu utancından ne yapacağını bilemedi. O halini kahkahalarla izleyen Onur Büyüktopçu, 'Bu ben olamam. Benden kötü adam olmaz diye düşündüler. Sert görüneyim diye ayakkabı boyasıyla yüzüme sakal yaptım' dedi. 

YORUMLAR
  Instagram paylaşımları sayesinde ünlüler ne kadar kazanıyor?
Instagram paylaşımları sayesinde ünlüler ne kadar kazanıyor?