A24.com.tr » yaşam » Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında, nereli?

Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında, nereli?

Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu kaç yaşında, nereli?

Kiralık Aşk dizisindeki rolüyle adını duyuran Onur Büyüktopçu, TV8'de ekrana gelen sevilen yarışma programı Yemekteyiz'i sunmaya başladı. Peki kimdir Onur Büyüktopçu kimdir? İşte detaylar...

Yemekteyiz yenilenen hali ve sürprizleriyle ekranlara geri döndü. Daha önce pek çok farklı formatla ve kanalda yayınlanan Yemekteyiz’in asıl sürprizi ise Onur Büyüktopçu oldu. Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu da puanlamaya katılarak birinciyi belirlemede etkili olacak. Peki Kiralık Aşk’ın Koriş’i olarak pek çok kişinin gönlünü fetheden Onur Büyüktopçu kimdir?

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İniltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı filmlerde başrol oynayan Onur Büyüktopçu, en son olarak Kiralık Aşk adlı dizinin kadrosunda yer aldı. Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

YEMEKTEYİZ SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR

Yapımcılığını Bloom Medya'nın yaptığı "Yemekteyiz" 4 Eylül Pazartesi'den yani bugünden itibaren hafta içi her gün 13.15’te TV8'de ekrana gelecek.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Tüline gülsoy 2017-09-16 08:57:31

    Para yüzünden çok haksiz davranan, karajter bozuklugu yapan kisilere karsi, onur bey verdigi oyu 10 a yükseltmesi çok yerinde karar. Ülkü hanim haksizca aldigi para ona hayir getirmez.bizim dinimizde böyledir

  Microsoft'tan yapay zeka tahmini: 20 yıl içinde robot ikiziniz olacak
Microsoft'tan yapay zeka tahmini: 20 yıl içinde robot ikiziniz olacak