A24.com.tr » magazin » Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu'yu küplere bindiren eleştiri

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu'yu küplere bindiren eleştiri

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu'yu küplere bindiren eleştiri

TV8'in sevilen programı 'Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktopçu, kendisini eleştiren yazara sert sözlerle tepki gösterip "Senin kalemini kırarım" dedi.

Yemekteyiz programını sunan  Onur Büyüktopçu, hakkındaki bir eleştiriye katlanamadı.

Onur Büyüktopçu hakkında; 'Bu adama kim görev veriyor, her şeyi kamu spotu gibi anlatıyor. Yok köpekleri koruyun, yok hayvanları koruyun, yok mutlu olduğunuz insanla evlenin... Ona mı düşmüş, ona mı kalmış? mesajını yazan sözlük yazarına ateş püskürdü.

Yemekteyiz programından eleştirilere yanıt veren Büyüktopçu; 'Bunu yazan kimse o senin kalemini kırarım, bunu da söyleyeyim. Ben burada doğru bir şey söylüyorum. İçimden geldiği gibi konuşurum. O yazar arkadaş kimse... Bana öyle şeyler söyleyemez. Ben toplum tarafından sevilen bir insanım, her gün ekranlardayım. Kendime göre doğru olan şeyleri söyleyebilirim.' dedi. 

Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu (d. 24 Nisan 1982, İstanbul), Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer. En son olarak Kiralık Aşk adlı dizide oynamıştır. Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı filmlerde başrol oynamıştır.

İngiltere ‘ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmıştır. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

YORUMLAR
  30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)
30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)