A24.com.tr » dizi haber » Avlu Hasret kimdir Ayça Damgacı kimdir kaç yaşında?

Avlu Hasret kimdir Ayça Damgacı kimdir kaç yaşında?

Avlu Hasret kimdir Ayça Damgacı kimdir kaç yaşında?

Avlu Hasret kimdir? Ayça Damgacı Avlu dizisinde Hasret rolüyle izleyenleri güldürürken eğlendirmeyi de başarıyor. Oyunculuğu izleyenlerden tam not aldı. Ayça Damgacı kimdir kaç yaşında?

 Avlu Hasret kimdir? Ayça Damgacı Avlu dizisinde Hasret karakterine hayat verirken izleyenlere oyunculuk konusunda adeta resital çizmeyi başarıyor.

HASRET ŞENGÜL – Ayça Damgacı

Kendinden beklenmeyecek kadar güçlü olan Hasret’in her zaman biraz aklı kıt olmuş. İlkokulu üçüncü sınıfta bırakmış, annesiyle mendil, su satmaya başlamış. Hapis hayatı kıskançlıkla başlamış. Platonik aşkıyla evlenen bir arkadaşını öldüresiye dövmüş. Başta çok yatarı yokmuş ama içerde hiç uslu durmamış. Normal hayatında görmediği saygı ve sevgiyi içerde tattığı için çıkmak için pek de can atmıyor.

AVLU İZLE MEK İÇİN TIKLA

AYÇA DAMGACI KİMDİR?

Avlu Hasret’in Gerçek Adı

Hasret’in gerçek adı Ayça Damgacı. Temmuz 1973, İstanbul doğumlu olan başarılı oyuncu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosu’nda oyunculuk konusunda eğitim almıştır. Senaryo da yazan oyuncu kendi kaleme aldığı Gitmek adlı sinema filminde başrolde yer almıştır. Bu filmde kendi yaşadıklarını kaleme almıştır. Sesi ile de beğeni toplayan oyuncu vokalde de çalışmıştır.

Göçebe Şarkılar grubunun vokali olarak da çalışmış ola yetenekli oyuncu Ay Lav Yu adlı sinema filmindeki Mardinli görümce Fehime rolüyle de hafızalara yer etmiştir. İlk Bakışta Aşk, Sarı Günler, 72. Koğuş, Altın Kanatlar, Işık, Canım Ailem, O Hayat Benim, Aramızda Kalsın, Unutma Beni İstanbul, Yozgat Blues, Yaktın Beni, Gece adlı yapımlarda yer almıştır. Oyuncunun Kürt olup olmadığı da en çok merak edilenler arasında. Oyuncu hakkında yaptığımız araştırmalarda oyuncunun Kürt olmadığı belirtilmiş.

YORUMLAR
  Böbrek rahatsızlığı olanlar dikkat! Böbreklerinize zarar veren en temel etkenler...
Böbrek rahatsızlığı olanlar dikkat! Böbreklerinize zarar veren en temel etkenler...