A24.com.tr » eğitim » AÖF sınav tarihleri belli oldu mu? - AÖF sınav giriş yerleri - AÖF sınav giriş belgesi

AÖF sınav tarihleri belli oldu mu? - AÖF sınav giriş yerleri - AÖF sınav giriş belgesi

AÖF sınav tarihleri belli oldu mu? - AÖF sınav giriş yerleri - AÖF sınav giriş belgesi

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri yaklaşan vize dönemi sınavları öncesi sınav tarihlerini ve sınav giriş yerlerini araştırmaya devam ediyor. Peki AÖF sınav giriş belgesi nereden ve nasıl alınır

1 milyona yakın Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi, Güz Dönemi sınavları için son hazırlıklarını yaptı ve sınav tarihlerini beklemeye başladı. Peki AÖF sınav tarihleri ve yerleri açıklandı mı? İ

Güz Dönemi vize sınavları öncesinde büyük heyecanla AÖF sınav giriş yerlerini öğrenmek isteyen adayların merakla beklediği AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı. Öğrenciler merakla AÖF sınav giriş yerlerini nasıl öğreneceğini ve AÖF sınav giriş belgelerini nasıl alacağını araştırıyor. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF sınav yerleri sorgulama nasıl yapılır?

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ - AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA

Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan öğrencilerin heyecanla beklediği Güz Dönemi vize sınavları öncesinde sınav giriş belgesi büyük heyecanla bekleniyordu. Sınav giriş yerleri için bekleyişte olan öğrenciler için geçtiğimiz gün AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı.

Öğrenciler, vize sınavlarında sınava girecekleri yeri görmek için AÖF sınav yerleri sorgulama işlemini, öğrenci girişi yaparak otomasyon üzerinden yapabilecek ve AÖF sınav giriş belgesini alabilecek.

Sınav giriş belgesi almak isteyen öğrencilerin Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci sistemine T.C. Kimlik Numarası/E-posta adresi ve şifre ile giriş yapmaları gerekmektedir. Yayınlanan sınav giriş belgesinde öğrencilerin sınava girecekleri yer, saat, tarih ve sınav olacağı sınıfa dair detaylar yer almaktadır. Sınav giriş belgesi olmadan sınava giden adaylar sınava katılamaz.

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde üniversite öğrenimi gören öğrenciler, bir yandan da yaklaşan vize sınavları öncesinde sınavların ne zaman yapılacağını araştırıyor. Sınavları kaçırmak istemeyen öğrenciler, internet üzerinde "AÖF vize sınavları ne zaman?" aramasını yapıyor.

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınavları 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Dönem sonu yapılacak olan sınavların tarihi ise 13-14 Ocak 2018 olarak duyurulmuştu. 

YORUMLAR
  Bugün öğretmenlerin günü!
Bugün öğretmenlerin günü!