A24 Anasayfa   |    Video Galeri

Bugün öğretmenlerin günü!

Bugün öğretmenlerin günü! A24

Türkiye'de her yıl 24 Kasım Öğretmenler günü olarak kutlanır. Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize verdiğimiz değeri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çeşitli etkinliklerle göstermeye çalışırız

Bugün öğretmenlerin günü! A24

Tüm yurtta, öğretmenlerin günü kutlanıyor... (Tekirdağ)

Bugün öğretmenlerin günü! A24

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bugün öğretmenlerin günü! A24

Yılmaz, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Yılmaz, deftere şunları yazdı: "Aziz Atatürk, Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiğiniz anlamlı günün 89. yıl dönümünde yurdumuzun her bir köşesinden gelen öğretmenlerimizle huzurunuzdayız. Nesillerimizi yetiştiren ve mesleğini fedakarlıkla ifa eden öğretmenlerimiz, bu kutsal görevlerinde en büyük gücü ve azmi sizin, milletini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma hedefinizden almaktadır. Milli ve manevi değerlerimize bağlı, evrensel değerlere açık, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizle ülkemiz daha güçlü ve daha müreffeh olacak ve 21. yüzyılı hep birlikte Türkiye'nin yüzyılı yapacağız. En büyük eserim dediğiniz ve gençlere emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünden daha güçlü, yarın da bugünden daha güçlü olacaktır. Eğitim adına yaktığımız meşale nesilden nesle gururla aktarılacak ve hiç sönmeyecektir. Ruhunuz şad olsun."