A24.com.tr » magazin » Lise Devriyesi Meltem Özge Özacar kimdir? Instagram, Twitter hesabı

Lise Devriyesi Meltem Özge Özacar kimdir? Instagram, Twitter hesabı

Lise Devriyesi Meltem Özge Özacar kimdir? Instagram, Twitter hesabı

TRT'nin yeni başlayan dizilerinden biri olan 'Lise Devriyesi' izleyiciden tam not alırken dizide Meltem karakterini canlandıran Özge Özacar, güzelliğiyle herkesin merakını uyandırmayı başardı.

 TRT'de kaliteli işler yapılmaya devam ederken bunların sonuncusu 'Lise Devriyesi' oldu. Dizinin konusu ve oyuncu performansları oldukça beğenildi.

26 mart pazar akşamı ilk kez izlyiciisyle tanışan ve televizyon alışmaya çalışan Lise devriyesi dizisinin oyuncuları herkes tarafından çok merak ediliyor. Diziye renk katan ve izleyici tarafından dikkatleri üzerine toplayan Meltem karakteri ile rol alan Özge Özacar kimdir?

Dizideki rolü gereği Fırak kaakterine açık olan bir genç kızı oynuyor. Kıskanç yapısı ile diziye fark yaratan Özge Özacar’ın kim olduğundan bahsedelim.

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

1993 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu 24 yaşındadır. Özge Özacar Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümü öğrencisidir. Güzel oyuncu ICON ajansa bağlıdır. Ayrıca sahne sanatları eğitimi alan Özacar, Tatlı Küçük Yalancılar ve Oyunbozan gibi dizilerde rol aldı.

Şimdi ise Lise Devriyesi dizisine Meltem karakteri ile girdi. İzleyiciden tam not alacağı konuşulan oyuncu duru güzelliği ile de dikkat çekiyor.

INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Bugün öğretmenlerin günü!
Bugün öğretmenlerin günü!