A24.com.tr » magazin » Yemekteyiz Gülüzar Hanım kimdir | 24-28 Aralık Yemekteyiz yarışmacısı Gülüzar Ayan kaç yaşında nereli?

Yemekteyiz Gülüzar Hanım kimdir | 24-28 Aralık Yemekteyiz yarışmacısı Gülüzar Ayan kaç yaşında nereli?

Yemekteyiz Gülüzar Hanım kimdir | 24-28 Aralık Yemekteyiz yarışmacısı Gülüzar Ayan kaç yaşında nereli?

TV8'de Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Hatice Beyza Bulut kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

TV8'in sevilen yarışma programı Yemekteyiz, gündüz kuşağında ekranda büyük ilgi görüyor. Programda yarışmacılar arasındaki rekabet zaman zaman da gerginliğe dönüşüyor.

Hatice Beyza Bulut

Soner Pakdemir'in gönderilmesinden sonra yarışmaya dahil edilen 39 yaşındaki Hatice Beyza Bulut, aslen Iğdırlı ve Azeridir. Bulut, 10 yaşına kadar Fransa’da yaşayıp Türkiye’ye dönmüş, bir dönem finans ve bankacılık işinde çalıştıktan sonra Kişisel gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen olarak hayatına devam eden bir kişi. Menüsünde Fransız usulü sebze çorbası, kıymalı börek, nar ekşili cevizli çoban salatası, meksika fasulyesi yatağında püreli antrikot ve Fransız tatlısı muzlu milföy var.

İLGİLİ HABER Yemekteyiz Merve Çakır kimdir | 24-28 Aralık Yemekteyiz yarışmacısı Merve nereli kaç yaşında Yemekteyiz Merve Çakır kimdir | 24-28 Aralık Yemekteyiz yarışmacısı Merve nereli kaç yaşında

Gülüzar Ayan

Yemekteyiz programının ikinci gün yarışmacısı Gülüzar Ayan'ın mesleği Satış Pazarlama Uzmanı.

Abdulkadir Şereflioğlu

Yemekteyiz programının üçüncü gün yarışmacısı Abdulkadir Şereflioğlu tekstil işiyle uğraşıyor.

Fatma Kaplan

Eşi Elazığlı olan Fatma Kaplan dekoratör olarak çalıştı. Şimdilerde ise ev hanımı.

YORUMLAR
  Yalnız gezmeyi sevenler için 17 harika yer
Yalnız gezmeyi sevenler için 17 harika yer