A24.com.tr » dizi haber » TRT 1 Sınıf Noktası dizisinin konusu ve oyuncuları - Sınıf Noktası ne zaman başlayacak?

TRT 1 Sınıf Noktası dizisinin konusu ve oyuncuları - Sınıf Noktası ne zaman başlayacak?

TRT 1 Sınıf Noktası dizisinin konusu ve oyuncuları - Sınıf Noktası ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarında kaliteli bir dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Adının Sıfır Noktası olarak belirlenen dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var merak ediliyor.

 TRT kaliteli yapımları izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Sıfır Noktası dizisi ekranlara yeni bir soluk katacak. Sıfır Noktası oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor?

İsimsizler, Savaşçı günü popüler dizilerin yönetmen koltuğunda oturmuş olan Volkan Kocatürk, TRT1 ekranlarının yeni dizisi Sıfır Noktası dizisinin de yönetmenliğini üstlenmiş. Sıfır Noktası’nı diğer dizilerden ayıran nokta her dizinin başında gördüğümüz “Bu dizide yer alan kişiler ve olaylar gerçek dışıdır.” yazsını görmeyeceğiz. Zira dizinin konusu gerçek hayattan alınmış. Dizinin gerçek hayattaki hikayesini de detaylı bir şekilde araştırdık ve sizler için yazımızın devamında...

Sıfır Noktası dizisi konusu Zeytinburnu Belediyesi Buz Hokeyi Takımının hikayesini ele almakta. Bu takım 2009 yılında belediye başkanı Murat Aydın’nın desteğiyle kurulmuş. Takımın kurulmasının hikayesi oldukça güzel bir sosyal sorumluluk projesinden. Madde bağımlısı olan toplumda kaybolan gençleri topluma kazandırmak için hazırlanan bu projenin sadece bir ayağı madde bağımlılarıydı. Bir diğer ayağı ise maddi zorluk içerisinde olanların buz pistinde yaptıkları maçı kazanırlarsa ödül olarak onlara maddi destek sağlanması. Bu proje ile pek çok insanın hayatında unutulmaz anlara vesile olunmuş ve insanların hayatında dönüm noktası olacak bir imkan sağlanmıştır. Bu proje kapsamında bir araya gelen ekip öyle güzel işlere imza atmış ki herkes hayran kalmış. Son olarak Saraybosna’da düzenlenen Avrupa Buz Hokeyi Yarışmasında şampiyon olan takım ülkemizi gururlandırmıştır. Projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Aydın şu sözlerle başarılarını dile getirdi: “2010 yılının başında Doğaya Destek Sizden Buz Pateni Bizden sloganıyla başlattığımız sosyal çevre projesi ile oluşan ekibe sokaktan gelen gençler, üniversiteden gelenler, diğer ülkelerden gelenler ile bu başarıyı elde ettik.”

TRT1’de başlayacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Savaşçı dizisi ve İsimsizler dizisi yönetmeni olan Volkan Kocatürk bu yeni projesiyle heyecanlandırmayı başardı. Bakalım dizide bizleri neler bekliyor? Bunu da hep beraber izleyip göreceğiz. Dizinin oyuncu kadrosu netleşmediği için şu an için net bilgileri sizlere ulaştıramıyoruz lakin dizi oyuncu kadrosu açıklandığında en güncel liste burada yer alacak.

YORUMLAR
  Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!
Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!