A24.com.tr » kültür-sanat » tonguçWORKS, 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda

tonguçWORKS, 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda

tonguçWORKS, 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda

tonguçWORKS, bu yıl “Yaşasın Cumhuriyet” ana temasıyla 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yer alıyor.

Teknoloji tabanlı eğitim alanında farklı iş modellerini aynı çatı altında toplayan ve bilgiye uçtan uca erişim sağlayan EdTech ekosistemi tonguçWORKS, 28 Ekim-5 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda ziyaretçiler ile buluşacak.
 
Online eğitim, yayıncılık ve teknoloji çözümleri sunan yenilikçi eğitim ekosistemi tonguçWORKS, bu yıl “Yaşasın Cumhuriyet” ana temasıyla 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yer alıyor.
 
5. salon 512 numaralı stantta öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle buluşacak olan tonguçWORKS, yayıncılık markası tonguçYAYINCILIK'tan çıkan sınavlara hazırlık ve okula yardımcı ders kitaplarını, tongucakademi.com online eğitim paketlerini ve tonguçDERSHANE'yi tanıtacak.
 
İmza günlerinde çocuklar sevdikleri hocalarla buluşacak
Fuar kapsamında ayrıca imza günleri de düzenlenecek. 4 Kasım Cumartesi günü saat 12.00-13.00 arasında Partikül Matematik, 13.00-14.00 arasında Sosyal Kale, 14.00-15.00 arasında Fundamentals ve 15.00-17.00 arasında Rüştü Hoca / Rehber Matematik imza için sevenleriyle buluşacak.
 
tonguç karakterinin çizeri Selim Küçükfosforlu üç gün fuarda olacak
"tonguç anladıysa herkes anlar" sloganıyla öğrencilerin derslerini dijital ortamda pekiştirmelerini sağlamak için hizmet veren tonguçAKADEMİ'nin öğrenciler tarafından çok sevilen karakteri tonguç'un çizeri Selim Küçükfosforlu ise 28-29 Ekim ve 5 Kasım tarihlerinde saat 14.00'te çocuklarla bir araya gelecek.
 
Ülkemizin en köklü edebiyat buluşması olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Fuarcılık Grubu tarafından 1982'den bu yana 40 yıldır düzenleniyor. Fuar, bu seneye dek 15 bin yayınevi ve sivil toplum kuruluşunu 12 milyondan fazla okurla bir araya getirdi.

YORUMLAR
  Ufak Tefek Cinayetler’e tepki geldi! “Koskoca bölümü bir yangın olayıyla harcadınız!”
Ufak Tefek Cinayetler’e tepki geldi! “Koskoca bölümü bir yangın olayıyla harcadınız!”