A24.com.tr » dizi haber » Titans 1. sezon 10. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj dizi sitesi

Titans 1. sezon 10. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj dizi sitesi

Titans 1. sezon 10. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj dizi sitesi

Yabancı diziler arasında yeni bir soluk olarak yayınlanmaya başlayan Titans, yayınlanan ilk sezon bölümleriyle büyük bir hayran kitlesine şimdiden ulaşmış durumda. Titans yeni bölüm yayınlandı mı?

  Titans 1. sezonuyla deprem etkisi yaratmayı başarırken labicibi dizilerin arasından sıyrılarak fenomen olma yolunda ilerliyor. Titans 1. sezon 10. bölüm izleyenler nefeslerini tutamadı.

DC‘nin sevilen kahramanları birer birer ya televizyonun ya da sinemanın yolunu tutuyor. Genç kahraman ekibi Titans‘ın televizyona uyarlanacağı ise bir süre önce belli olmuştu. Şimdi dizinin ilk sezonunun ne zaman başlayacağı da netlik kazandı. DC kahramanları denildiğinde aklımıza Justice League ekibinden isimler geliyor. Superman, Batman ve Wonder Woman gibi isimler öne çıksa da DC dünyası çok daha geniş.

TİTANS İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu demirbaş kahramanların dışında onlara yardımcı olan genç isimler de mevcut. Titans da o ekiplerden biri. Robin, Starfire, Beastboy ve Raven‘ın hikayesi artık Titans ile televizyon ekranlarında olacak. Aslına bakarsanız bu proje son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Bunun en büyük nedeni ise hayranların kahramanların görünüşlerini pek beğenmemesi. Özellikle Starfire eleşirilerin odağına oturan karakter oldu.

Raven da farklı haliyle ikinci sırada yer alıyor. Paylaşılan ilk tanıtımda Batman’e lanet eden Dick Grayson ise büyük merak konusu halini aldı. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

YORUMLAR
  National Geographic 2017'nin en iyi vahşi yaşam fotoğraflarını paylaştı...
National Geographic 2017'nin en iyi vahşi yaşam fotoğraflarını paylaştı...