A24.com.tr » ekonomi » Timberland'dan yeni outdoor koleksiyonu

Timberland'dan yeni outdoor koleksiyonu

Timberland'dan yeni outdoor koleksiyonu

Timberland'in yeni koleksiyonu Motion Range, ilkbahara adım attığımız aylarda yeni maceralara konforlu bir stil ve performans katmak üzere tasarlandı.

Timberland, outdoor DNA'sını ve köklü inovasyon geçmişini arkasına alarak, doğayla buluşacağımız yeni rotalara ve keşiflere konfor, hareket kabiliyeti ve performansı birlikte sunan yeni kadın ve erkek outdoor koleksiyonunu tanıttı. Ayakkabı, giyim ve aksesuar parçalarını içeren yeni Timberland Motion Range serisi, beklenmedik mevsim geçişleri de dahil olmak üzere tüm durumlara hazırlıklı olmayı sağlayan üç yeni teknolojiyi içeriyor. Doğadan ilham alan pastel tonlarının ağır bastığı koleksiyonda sarı, buğday, mavi, yeşil renkleri öne çıkıyor.
 
TimberCush™ Konfor Sistemi ile üst düzey performans ve bahar aylarında sınır tanımayan keşiflere hazır olun!
 
Motion Range koleksiyonunun ayakkabı serisine, zorlu yürüyüş rotalarında konfor ve performans sunan iki yeni teknolojiyi içeren yeni erkek modeli olan Motion Scramble öncülük ediyor. Bilekli bir hiker modeli olan Motion Scramble erkek ayakkabılar, Timberland'ın imza rengi olan buğday tonunu bej ve siyahla kusursuzca birleştiriyor. TimberCush™ Konfor Sistemi ile bu model hareketlere özgürlük, esneklik ve ekstra destek sunan orta ve dış taban özelliklerine sahip. Optimum yumuşaklık sağlayan orta taban, şeker kamışı ve ağaçlardan elde edilen kauçuk gibi doğada yenilenebilir malzemelerden elde edilen, en az yüzde 65 biyobazlı malzemeleri içeren GreenStride™ materyallerle üretildi. En üst düzeyde performansı sağlamak için tasarlanan erkek Motion Scramble ayakkabı koleksiyonu dayanıklı ve su geçirmez Premium Timberland® Deri ve TimberDry™ su geçirmezlik teknolojisiyle fark yaratıyor.
 
Günlük yürüyüş rotaların favorisi Greenstride™ Motion 6 Hikerın yeni versiyonu
 
Koleksiyonda yer alan bir diğer ayakkabı modeli, sevilen Greenstride™ Motion 6 Hiker modelinin yenilenen versiyonu olan kadın ve erkek Motion Ayakkabı Serisi ile karşımıza çıkıyor.
 
Günlük hayattaki outdoor maceralarda ihtiyaç duyulan hareket kabiliyetini ve ayak desteğini sağlayan kadın ve erkek modeli bulunan Motion Serisi, dayanıklı Premium Timberland® Deri ve en az yüzde 50 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen ReBOTL™ kumaş içeriyor. Hem şehirde hem patika yürüyüşlerinde konfor ve stil sağlayan bu model, suya ve lekeye dayanıklı Defender Repellent Systems® özelliği tamamlanıyor.
 
Hareket özgürlüğü ve konfor için tasarlanan giyim koleksiyonları
Timberland'in dış giyim koleksiyonlarında teknolojik ürünlerde hareket özgürlüğü ve konfor için geliştirilmiş 3D ısı haritalama teknolojisi ve hareket modeli mühendisliğinden yararlanan Mobi Flex teknolojisi ilk kez tanıtılıyor.
 
Siyah ve yeşil renk alternatifleriyle karşımıza çıkan Caps Ridge Su Geçirmez Motion Kadın Ceketi, bedenle birlikte optimum hareket kabiliyeti sunmak ve sürtünmeyi azaltmak için tasarlandı. Yüzde 100 geri dönüştürülmüş materyallerden elde edilen DryVent™ kumaştan üretilen ceket, tamamen su ve rüzgâr geçirmezlik özelliklerinin yanı sıra, nefes alabilirlik özelliklerini de barındırıyor. Hava alan kısımlar, ayarlanabilir kapüşonu sayesinde kişiye özel konfor ve değişken hava koşullarına karşı üstün koruma sunar.
 
Mobi Flex Tech özellikli bir diğer ürün ise Siyah Jenness Su Geçirmez Katlanabilir Kadın Montu. Su geçirmezlik özelliği sunan DryVent™ teknolojisi ile tamamlanan yüzde 100 geri dönüştürülmüş materyallerin yanı sıra su geçirmez fermuar ve ayarlanabilir bel, manşet ve kapüşon özelliklerine sahip bu model bahar aylarındaki mevsim sürprizlerine karşı hazırlıklı olmayı sağlıyor.  
 
Günlük rahat giyim stillerini tamamlayan siyah ve mor renk alternatiflerine sahip Trail Kadın Taytı, yüzde 77 geri dönüştürülmüş materyaller ve yüzde 23 elastan karışımı ile üst düzeyde esneklik ve toparlama özelliğine sahiptir. Aşınmaya dayanıklı tayt, maksimum koruma için PFC içermeyen DWR malzeme, iki yan cep ve gizli fermuarlı cebe sahip.
 
Siyah ve bej renklerde karşımıza çıkan Mobi Flex Tech'li Erkek Baxter Peak Motion Esnek Erkek Pantolonu, ergonomik yapısıyla rahat bir performans için hızlı kuruma özelliğine sahip. 

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...