A24.com.tr » ekonomi » Timberland ve C.F Stead iş birliği ile ikonik stiller yeniden yorumlandı

Timberland ve C.F Stead iş birliği ile ikonik stiller yeniden yorumlandı

Timberland ve C.F Stead iş birliği ile ikonik stiller yeniden yorumlandı

İngiltere'nin süet üreticilerinden olan C.F. Stead ile Timberland, üstün kalite ve özel el işçiliğin ön plana çıktığı yeni koleksiyon için iş birliği yaptı.

Timberland, 1800'lerin sonlarından bu yana dünyanın en iyi derilerini ve süetlerini üreten ünlü İngiliz süet üreticisi C.F. Stead iş birliği yaparak ortaya çıkardığı İndigo Süet İkonlar özel koleksiyonunu duyurdu.
 
Timberland'in yeni İndigo Süet Koleksiyonu'nda ikonik üç stil olan Timberland® Premium 6-Inch Bot, Euro Hiker ve Tekne Ayakkabıları yeniden yorumlandı. Yıllardır dayanıklı birinci sınıf deri, su geçirmez koruma ve bal rengi kauçuk dış tabanıyla sağlamlıktan ödün vermeden üretilen Timberland'in üç ikonu, şimdi İndigo süet ile bütünleşerek sahneye çıkıyor.
 
İndigo süet, C.F. Stead'in birinci sınıf doğal materyallere olan bağlılığı, el işçiliğinin öne çıktığı köklü üretim teknikleri ve katkısız boyalarla ortaya çıkıyor. Süet deri materyaller dayanıklılık ve sağlamlık özellikleriyle öne çıktığı kadar özgün tarzıyla da ayrışıyor.
 
Koleksiyondaki İndigo Süet 6-Inch bot, çıkartılabilir tabanı, REBOTLTM materyallerle tasarlanan geri dönüştürülmüş kumaş astar ve 400 gram Primaloft® yalıtım içeriyor.
 
Bu özel koleksiyonda ikonik 6 Inch botların yanı sıra, Timberland'in ikonları arasında yerini almaya hazırlanan iki yeni kadın stili de yer alıyor: Kalın platform tabanlı İndigo Süet Stone Street 6-Inch bot ve Tekne Ayakkabısı. Her iki model de maksimum konfor için Ortholite® köpük taban, rejeneratif uygulamaları benimseyen çiftliklerden elde edilen kauçuk materyalleri içeriyor. Platform dış tabanın eşlik ettiği bu stil, cesur ve dikkat çekici İndigo süet ile tamamlanıyor.
 
Euro Hiker modelin yenilenen yorumu, bu ikonun 1988'den günümüze kadar uzanan maceracı tarzını devam ettiriyor. İndigo Süetle buluşan el yapımı 3 delikli tekne ayakkabıları ise, Timberland'in imzası bal rengi kauçuk dış taban, el dikişi kullanılarak üretilen mokasen üst kısım ve deri bağcıklarla tamamlanan 1978 yılındaki orijinal modele yeni bir görünüm kazandırıyor.
 
Timberland x C.F. Stead Indigo Suede Icons özel koleksiyonu şubat sonu itibariyle Timberland mağazalarında ve seçkin perakende mağazaları ve e-ticaret sitelerinde yerini alacak.

YORUMLAR
  Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti
Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti