A24.com.tr » ekonomi » Peyman'ın Pazarlama Direktörü Onat Kıcalı oldu

Peyman'ın Pazarlama Direktörü Onat Kıcalı oldu

Peyman'ın Pazarlama Direktörü Onat Kıcalı oldu

Kuruyemiş ve sağlıklı atıştırmalık sektörünün öncü markalarından Peyman’ın Pazarlama Direktörlüğü görevine Onat Kıcalı getirildi.

Pazarlama faaliyetlerinin hayata geçirilmesine liderlik edecek olan Kıcalı, şirket hedefleri doğrultusunda bu faaliyetlerin geliştirilmesi ile birlikte AR-GE ve iletişim süreçlerinden de sorumlu olacak.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olan Onat Kıcalı, kariyerine 2007 yılında Nielsen’de başladı. 4 yıl boyunca Nielsen’de başarılı çalışmalara imza atan Kıcalı, daha sonra Diageo’ya geçti. İlk olarak, Marka Müdür Yardımcısı görevini üstlenen Kıcalı, ardından Marka Müdürü ve Grup Marka Müdürü pozisyonlarında görev aldı.

İçecek, gıda ve hızlı tüketim sektörünün lider markaları olan Coca Cola, Reckitt Benckiser ve Tadım gibi firmalarda da Pazarlama Müdürü pozisyonlarında görev alan Kıcalı, 2022 yılı itibarıyla, OYAK Holding bünyesi altında bulunan Tamek markasının Pazarlama Müdürü görevini üstlendi. Mayıs 2024 tarihi itibarıyla ise Peyman’da Pazarlama Direktörü olarak görev alacak.

Peyman Hakkında:

Kuruyemiş ve sağlıklı atıştırmalık sektörünün öncü markalarından Peyman, 1995 yılından bu yana 30 bini kapalı olmak üzere toplam 50 bin m2’lik alanda yer alan Eskişehir'deki fabrikasında üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Peyman çatısı altında yer alan Bahçeden markasıyla kavrulmuş kuruyemiş, çiğ kuruyemiş ve kuru meyve, Çitliyo markasıyla ay çekirdeği; Nutzz markasıyla patlamış mısır, mısır cipsi, yer fıstığı ve mısır çerezi üretimi yapmaktadır. Tüketicilerine her zaman inovatif, gurme ürünlerini sunmak için aralıksız araştıran, geliştiren, aynı çatı altında farklı markalar yaratan ve bu marka ailelerini her geçen gün büyüten bir yapıya sahip olan Peyman, bu vizyon çerçevesinde 2022 yılından bu yana İş Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir. Tarım ve tekstil sektöründeki faaliyetleri ile temelleri 1950’li yıllarda atılan İş Holding ise 70 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin köklü markaları arasında yer almaktadır. İş Holding, başta gıda olmak üzere QSR, kuruyemiş, kâğıt, lojistik, enerji, sanayi, medya ve sanat, inşaat, bilişim ve moto kurye gibi birçok farklı sektörde faaliyet göstermektedir.

YORUMLAR
  Gribe karşı 10 doğal savaşçı
Gribe karşı 10 doğal savaşçı