A24.com.tr » ajanda » CEO Perspektifinden Sürdürülebilirlik: "İklim Krizini Yönetmek"

CEO Perspektifinden Sürdürülebilirlik: "İklim Krizini Yönetmek"

CEO Perspektifinden Sürdürülebilirlik: "İklim Krizini Yönetmek"

TÜSİAD ve Chapter Zero Türkiye etkinliğinde sürdürülebilirlik ve iklim krizi kavramları CEO'ların perspektifinden ele alınacak.

TÜSİAD ve Chapter Zero Türkiye, Bain & Company'nin katkılarıyla "CEO Perspektifinden Sürdürülebilirlik: İklim Krizini Yönetmek" başlıklı bir etkinlik düzenleyecek. 15 Mayıs Çarşamba günü, 10.00-13.00 saatleri arasında TÜSİAD Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinlikte şirketlerin sürdürülebilirlik ve iklim krizi ile mücadele yolculuğunda üst düzey yöneticilerin vizyonu ve liderliği konusunu ele alınacak.

Toplantının açılış konuşmalarını TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi; Enerji, Çevre ve İklim Değişikliği Yuvarlak Masa Başkanı ve Chapter Zero Türkiye Yürütme Komitesi Başkanı Cevdet Alemdar ve Bain & Company Ortağı Armando Guastella yapacak.

Konuya dair başarılı uygulama örnekleri TOGG CEO'su Gürcan Karakaş ve Bain & Company Ortağı Matteo Capellini tarafından katılımcılarla paylaşılacak.

Etkinliğin “CEO Perspektifinden Sürdürülebilirlik: İklim Krizini Yönetmek” başlıklı panel oturumunu ise Chapter Zero Türkiye Danışma Kurulu Üyesi ve TSKB Genel Müdürü Murat Bilgiç yönetecek. Panelde; Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, BASF Türkiye Genel Müdürü Tolga Demirözü, Sun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk ve Kordsa CEO'su İbrahim Özgür Yıldırım konuşmacı olarak yer alacak.

Chapter Zero Türkiye Hakkında:
Chapter Zero Türkiye, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) işbirliğinde başlatılan Küresel İklim Yönetişimi Girişimi'nin 28. yerel inisiyatifi olarak TÜSİAD'ın ev sahipliğinde, EBRD ile Yönetim Kurulu Üyeleri Derneği (YÜD) stratejik ortaklığında ve Deloitte'un içerik desteği ile kurulmuştur. Chapter Zero Türkiye Türkiye'de yönetim kurulları ve üst yönetim seviyesinde iklim yönetişimini desteklemeyi ve iklim değişikliği konusunu yönetim kurullarında bir öncelik haline getirmeyi hedeflemektedir.

YORUMLAR
  Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası
Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası