A24.com.tr » dizi haber » Söz 84. final bölüm izle youtube son bölüm | Söz dizisi final mi sezon finali mi | Söz neden final oldu?

Söz 84. final bölüm izle youtube son bölüm | Söz dizisi final mi sezon finali mi | Söz neden final oldu?

Söz 84. final bölüm izle youtube son bölüm | Söz dizisi final mi sezon finali mi | Söz neden final oldu?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Söz, 84. bölümle final yaptı. Söz 84. bölüm izlemek isteyenler dizinin son bölüm tekrarını Youtube üzerinden arıyor. İşte Söz son bölüm...

Söz 84. final bölümü izle | Söz dizisi son bölümü izleyenler dizinin bitmesiyle hayal kırıklığına uğradı. Peki Söz final mi sezon finali miSöz neden final oldu? Söz dizisi devam edecek mi? Söz yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Pazartesi akşamlarının büyük ilgi gören dizisi Söz, dün akşam yine izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin finali olan 84. bölümde yaşananlar herkesi soluksuz bıraktı. İşte Söz dizisinin son bölümü hakkındaki ayrıntılar...

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz dizisinin son bölümünde, Yavuz ve Tim'i bekleyen 2 zorlu görev peş peşe geliyor ve final bölümünün heyecan seviyesi artıyor. Terör unsurlarının karargahını yok eden ve şanlı Türk bayrağını diken Tim üyeleri Dost'u yok etmeden bu hainliğin bitmeyeceğini biliyor.

Bu hafta amaç bir dost kod adlı teröristi yok etmekti. Çolak karakterinin ölmediği ortaya çıktı. Çolak finalde Yavuz ve Tim'in karşısına çıktı. Çolak, Yavuz ve Tim'e kurşun yağdırdı. Bu sırada Derya ile Yavuz için mutlu son geliyor. Sonunda birbirlerine kavuşuyorlar.

Dost'un peşine düşen TİM eski bir tanıdıkla yüzleşiyor. Çolak geliyor ve söz bitiyor.

SÖZ 84. FİNAL BÖLÜMÜ İZLE (TIKLAYINIZ)

SÖZ DİZİSİ BİTTİ Mİ? SÖZ NEDEN FİNAL OLDU?

Söz dizisi Star Tv ekranlarında 27 mayıs 2019 da 84. bölümü ile final yaptı ancak Söz’ün 4. sezonunun Netflix’te devam etmesi bekleniyor. Şu anda resmi bir açıklama yok; resmi açıklama ise Söz dizisi final yaptıktan sonra açıklanacak.

Star Tv Söz dizisi için yeni sezon onayını verdi; ama Söz’ün yeni sezon yayın haklarını satın alaya parası yetmedi. Yani Söz dizisi 4. sezon onayını aldı; ama Star TV’de devam etmeyecek. Çok özel bir sıkıntı olmazsa Söz dizisi 2019 2020 yeni sezonunda 4. sezonu ile Netflix ekranlarında izleyicisi karşısında olmaya devam edecek.

YORUMLAR
  Osmanlı yönetiminde ki Kudüs'ten hiç görülmemiş fotoğraflar...
Osmanlı yönetiminde ki Kudüs'ten hiç görülmemiş fotoğraflar...