A24.com.tr » gündem » Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

*Margün Enerji’den enerji verimliliği için yapay zeka ile inovatif adım...*"Dünyanın Lezzetleri" CarrefourSA'da buluştu...*Huawei Cloud, İstanbul'da bulut teknolojilerindeki yenilikleri paylaştı...

*arabam.com mart ayı ikinci el ilan verilerini açıkladı
İkinci el araçların ortalama fiyatı 679 bin lira 4 kuruş olurken, 5 yaşa kadar olan araçların ilan oranı arttı.

* MediaMarkt, 23 Nisan etkinlikleri için GameZone'u geleneksel oyun alanı yapıyor
MediaMarkt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Metropol İstanbul AVM'de bulunan mağazasındaki GameZone alanını çocukların sokak oyunları oynayabileceği özel bir alana dönüştürüyor.

* Yünsa'dan 2023'te 544,2 milyon TL net kar
Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz, "2025'te Avrupa'nın, 2030'da ise dünyanın lider yünlü kumaş markası olma hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

* Yeniköy Kemerköy Enerji'den Milaslı çocuklara "Gezici Tiyatro"
Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı 'gezici çocuk tiyatro' gösterileri düzenledi.

* TSKB'den deprem bölgesine ziyaret
TSKB Genel Müdürü Murat Bilgiç, "Depremden etkilenen illerimizin ekonomik ve sosyal anlamda çok boyutlu bir şekilde iyileşebilmesi ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılabilmesi için çalışmalarımızın kapsamını her geçen gün büyütüyoruz." dedi.

* DeFacto Türkmenistan'da ikinci mağazasını açtı
 DeFacto Türkmenistan'da ikinci mağazasını başkent Aşkabat’ta açtı.

* Avrupa'daki derbi haftası Tivibu ekranlarında
Tivibu üzerinden S Sport'dan canlı yayınlanacak El Clasico, 21 Nisan Pazar saat 22.00'de Santiago Bernabeu'da oynanacak.

* Metro Türkiye'den yaz ayları için dekorasyon ve bahçe çözümleri
Metro Professional markası altında sunulan cam ve porselen serileri için beş yıl bulunurluk garantisi de veriliyor.

* Teknopark İstanbul ile Vakıf Katılım finansal teknolojiler için işbirliği yaptı
Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Ümran Demirel, "Gerçekleştirdiğimiz güç birliğinden ülkemiz adına ufuk açan sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum." dedi.

* Gelecek Etki Fonu ilk yurt dışı yatırımını OctaiPipe'a yaptı
- Vestel Ventures Genel Müdürü Öner Tekin, "OctaiPipe'ın yakın gelecekte Vestel ile ortak çalışmalar gerçekleştirmesini de planlıyoruz." dedi.

* Migros'tan "Migros 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği"
Migros geleneksel "23 Nisan çocuk tiyatrosu" perdelerini 28. kez çocuklar için açıyor.

* Huawei Cloud, İstanbul'da bulut teknolojilerindeki yenilikleri paylaştı
Huawei Cloud Türkiye Genel Müdürü Frank Ma, "Huawei Cloud olarak, verileri ülke içinde tutarak ulusal düzenlemelere tam uyumluluğu desteklerken, bulut hizmetlerimizle de birçok sektörün yanında olmaya devam ediyoruz." dedi.

* Papara'da sabit işlem ücretiyle 80'den fazla ülkeye para transferi sağlıyor
Papara CEO'su Emre Kenci, "Yurt dışı para transferi ürünümüzün 80'den fazla ülkeye genişlemesiyle birlikte kullanıcılarımıza daha kapsayıcı bir deneyim sunmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

* Vodafone Red yeni marka ayrıcalıklarını duyurdu
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, "Müşterilerimiz için kendilerini özel ve öncelikli hissedecekleri marka ortaklıkları ve fırsatlar sunuyoruz." dedi.

* Beymen, "Golden Opulence" üçlemesinin belgeselini seyircilerle buluşturacak
Mayhoola for Investments LLC CEO’su, Valentino ve Balmain Yönetim Kurulu Başkanı Rachid Mohamed Rachid: "Beymen'in doğduğu toprakların hikayesini anlatan Golden Opulence belgeseli, lüksün izini süren benzersiz bir projenin son ayağı." dedi.

* "Dünyanın Lezzetleri" CarrefourSA'da buluştu
CarrefourSA CEO'su Kutay Kartallıoğlu, "Buluşmayla ülkelerin yemek kültürünü paylaşmalarını ve öğrenmelerini amaçlarken aynı zamanda ülkeler arası ticari ilişkileri de güçlendiriyoruz." dedi.

* Koç Holding'in 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi
 Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, "2023 yılındaki 3,7 milyar dolar yatırımla beraber son 5 yılda yaklaşık 11,2 milyar dolar kombine yatırıma ulaştık, memleketimize güvendik ve inandık." dedi.

* Ak Portföy GSYF sayısı 350 adet oldu
Ak Portföy Genel Müdür Yardımcısı Göktürk Işıkpınar, "İlk girişim sermayesi yatırım fonunu kurduğumuz 2016'dan bugüne Türkiye'de kurulu GSYF sayısı 350 adet oldu." dedi.

* Margün Enerji’den enerji verimliliği için yapay zeka ile inovatif adım
İştirakleri ile birlikte toplam 308 megavat pik kurulu güç ile yenilenebilir enerji üretimi yapan Margün Enerji'nin yapay zeka destekli "Enerji Yönetim İzleme Sistemi" yazılımını devreye aldığı bildirildi.

* Teknosa, Eyebrand ödülüne layık görüldü
Teknosa, görme engelli kullanıcılara yönelik BlindLook işbirliğinde başlattığı sesli simülasyon teknolojisiyle Eyebrand ödülüne layık görüldü.

* Medical Point Gaziantep Hastanesi, kadrosuna Prof. Dr. İbrahim Tayfun Şahiner'i ekledi
Medical Point Gaziantep Hastanesi, akademisyenlerden oluşan ekibini genişletmeye devam ederek, kadrosuna Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Tayfun Şahiner'i dahil etti.

* Yapı Kredi, 3 farklı finans kuruluşu tarafından 11 ödüle layık görüldü
Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, "Kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak için teknolojiye yatırım yapmaya, yeni uygulamalar geliştirmeye ve bir adım önde olmaya devam edeceğiz." dedi.

* Masterpass, 9'uncu yılını kutluyor
Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avşar Gürdal, "Geldiğimiz noktada Türkiye'de e-ticaret işlemlerinde her 3 ödemeden biri Masterpass üzerinden yapılıyor." dedi.

* "Gilead ile Hayat Bulan Fikirler" 2024 başvuruları başladı
Gilead Türkiye Medikal Direktörü Dr. Serhan Sevgi, "Program kapsamında, Üçlü Negatif Meme Kanseri ve HIV alanlarında odaklanarak, erken tanı, hastalık yönetimi ve yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen projelere destek sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

* TARSİM Heyeti, Özbekistan heyetiyle çevrim içi toplantılarda bir araya geldi
 TARSİM yetkilileri, Özbekistan heyetiyle çevrim içi toplantılarda buluştu.

YORUMLAR
  Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi
Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi