A24.com.tr » dizi haber » Şevkat Yerim'dar 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı, FOX TV Şevkat Yerimdar son bölüm

Şevkat Yerim'dar 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı, FOX TV Şevkat Yerimdar son bölüm

Şevkat Yerim'dar 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı, FOX TV Şevkat Yerimdar son bölüm

FOX TV'nin Cuma akşamlarına ambargo koyan dizisi Şevkat Yerimdar yine kırdı geçirdi. 22. bölümüyle ekrana gelen Şevkat Yerimdar için yeni bölüm fragmanı arayışları başladı.

Şevkat Yerimdar hayranları dün gece yine gülme krizlerine girdi. Her Cuma gecesi FOX TV'de izleyicisi ile buluşan Şevkat Yerimdar, dün gece 22. bölümüyle ekrana gelmişti. Peki Şevkat Yerimdar'ın 23. bölüm fragmanı yayında mı?

Ekranların sevilen dizisi Şevkat Yerimdar'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisinde Şevkat ve Esin zorlu bir sınavın içerisine giriyorlar. Seval Bora ile olan irtibatına devam ederken İsmail bir türlü kavuşamadığı aşkı Tezene'nin hayalini kurmaya devam eder.

Ekranların sevilen dizisi Şevkat Yerimdar'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisinde Şevkat ve Esin zorlu bir sınavın içerisine giriyorlar. Seval Bora ile olan irtibatına devam ederken İsmail bir türlü kavuşamadığı aşkı Tezene'nin hayalini kuruyor.

Şevkat ile Esin geçtiğimiz bölümde Seval'e unutamayacağı bir ders verdiler. Öleceğim yalanı ile Şevkat'i kandıran Seval'in oyunu kazadan sonra ortaya çıkmıştı. Eşin olayı çözmüş ve Seval'i bütün mahalleye rezil etmişti.

ŞEVKAT YERİMDAR SON  BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şevkat Esin'e evlenme teklifi yapması için doğru zamanı kollar. Diğer yandan yalanı ortaya çıkan Seval bir süre ortada gözükmek istemez. Ama Bora ile arayı da sıcak tutmak ister. Sürekli kavgaya karışan Şevkat'e Esin hayatının teklifini yapar Eğer evlenmek istiyorsan kimseyle kavga yapmayacaksın der. Kendisi de ev işlerini tek başına yapacağına dair Şevkat'e söz verir. Cuma şans eseri tanıştığı kıza kendisini farklı tanıtır. İsmail ise Tezene'ye Erkan karakteri olarak evlenme teklifi eder fakat paranoyak olduğu için İsmail devreye girer ortalık karışır. Bölüme sürpriz olarak Mümin Sarıkaya katılır. Meşhur şarkısı Ben Yoruldum Hayat parçasını seslendirir. Eşin Şevkat'e yaptığı hatanın farkına varır kendini affettirmeye çalışır. Son sahnesinde babasının esir alındığını gören Esin deliye döner. Bakalım yeni bölümde Cevdet bey kurtulabilecek mi?  

YORUMLAR
  Dizi yıldızlarının ekranlardaki ilk rolleri
Dizi yıldızlarının ekranlardaki ilk rolleri