A24.com.tr » medya » Semiha Şahin kimdir | Kanal D ana haber spikeri Semiha Şahin nereli kaç yaşında | Semiha Şahin instagram twitter

Semiha Şahin kimdir | Kanal D ana haber spikeri Semiha Şahin nereli kaç yaşında | Semiha Şahin instagram twitter

Semiha Şahin kimdir | Kanal D ana haber spikeri Semiha Şahin nereli kaç yaşında | Semiha Şahin instagram twitter

Buket Aydın'ın Kanal D'deki görevine son verilmesinin ardından Ana Haber bülteninin yeni sunucusu olan Semiha Şahin, ekran başındakiler tarafından merak edildi. Peki Semiha Şahin kimdir?

Semiha Şahin kimdir? Kanal D ana haber spikeri Semiha Şahin kaç yaşında nereli? Semiha Şahin instagram ve twitter hesabını da haberimizde bulabilirsiniz. İşte Semiha Şahin'in biyografisi...

SEMİHA ŞAHİN KİMDİR?

Semiha Şahin, 5 Ağustos 1981'de İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında çeşitli basın yayın kuruluşlarında çalıştı. Okulu bitirdikten sonra İngiltere'de reklamcılık, halkla ilişkiler ve pazarlama eğitimi gördü. Bu sürede BBC Türkçe ve Bournemouth 2CR FM'de stajyer olarak çalıştı.

Profesyonel iş hayatına ise SKY Türk'le başladı. Kanalda 3 yıl boyunca muhabir ve spiker olarak görev aldı. 2010 yılının eylül ayında CNN Türk'ün yolunu tuttu. "İstanbul'daki Anadolu", “Cepteki Bomba: Kredi Kartları", "Beş Yıllık Mucize: Akhisar" başlıklı haber dizilerini hazırladı. 3 yılı aşkın süre boyunca "Güne Merhaba" adlı haber programını sundu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ders veren başarılı haberci, pilates ve yogayla ilgileniyor. Ayrıca kampa gitmeyi seviyor.

Semiha Şahin, "Hafta Sonu Ana Haber" bülteniyle CNN Türk ekranlarında izleyicilerle buluşuyordu.

Buket Aydın'ın Kanal D'den kovulmasından sonra Kanal D Ana Haber Bültenini sunmaya başladı.

SEMİHA ŞAHİN INSTAGRAM (TIKLAYINIZ)

SEMİHA ŞAHİN TWİTTER HESABI (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Mustafa hakkında herşey
Mustafa hakkında herşey