A24.com.tr » şans oyunları » Şans Topu sonuçları açıklandı 7 Şubat Çarşamba

Şans Topu sonuçları açıklandı 7 Şubat Çarşamba

Şans Topu sonuçları açıklandı 7 Şubat Çarşamba

Milli piyango İdaresi tarafından her Çarşamba akşamı gerçekleştirilen Şans Topu çekilişinde 7 Şubat sonuçları belli oldu. İşte kazanan numaralar ve dağıtılacak ikramiye tutarı...

Çarşamba akşamlarının şans oyunu 'Şans Topu' sonuçları açıklandı. Günler öncesinden kuponlarını dolduran vatandaşların merakla beklediği Şans Topu 869. hafta sonuçları yine Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. İşte Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) 869. hafta çekilişi gerçekleştirilen Şans Topu 7 Şubat 2018 kazanan numaraları ve ikramiye bilgileri...

Şans Topu sonuçları, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (MPİ) Ankara Balgat binası çekiliş salonunda, çekiliş heyeti ve noter huzurunda gerçekleştirildi. 3 haftadır devrendenŞans Topu'nda büyük ikramiye en son 2 milyon 563 bin lira olmuştu. İşte Şans Topu 869. hafta çekiliş sonuçları!

ŞANS TOPU SONUÇLARI: 17 - 20 - 21 - 32 - 34 + 10

Çekiliş saat 21.15'te gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi tarafından az sonrta ikramiye bilgileri de paylaşılacak. Tüm detayları haberimizden takip edebilirisiniz.

ŞANS TOPU NE ZAMAN ÇEKİLİYOR?

Şans Topu sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Her hafta Çarşamba akşamları düzenli olarak yapılan Şans Topu çekilişi ile birlikte haftanın kazanan numaraları belli olmaktadır.

Şans Topu çekilişleri, düzenli olarak Çarşamba akşamları 21:15'te başlamaktadır ve şanslı 6 numara belli olmaktadır. Çekilişler en geç 21:45'te sona ermektedir ve vatandaşlar en geç 21:45'te Şans Topu sonuçlarını görüntüleyebilir.

Şans Topu çekilişlerini canlı olarak izlemek de mümkündür. Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesinde yer alan Canlı Çekiliş bağlantısı ile saat 21:15 itibarıyla Şans Topu çekilişi canlı olarak izlenebilir.

ŞANS TOPU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Şans Topu sonuçları, ilk ve resmi olarak Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden erişime açılmaktadır. Vatandaşlar, en geç saat 21:45 itibarıyla Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesi üzerinden sonuçları görüntüleyebilir.

Sonuçların açıklandığı sayfada kazanan numaralar, varsa büyük ikramiye kazanan il/ilçe bilgisi, ikramiye bilgileri ve çekilişin videosu yer almaktadır.

Şans Topu sonuçları açıklandığı andan itibaren Habertürk Şans Oyunları sayfasına da eklenmektedir. Vatandaşlar, Habertürk Şans Oyunları sayfası üzerinden de Şans Topu sonuçlarını ve diğer tüm şans oyunlarına dair bilgileri görüntüleyebilir. 

YORUMLAR
  Photoshop efektlerine meydan okuyan sanatsal makyaj!
Photoshop efektlerine meydan okuyan sanatsal makyaj!