A24.com.tr » eğitim » Morpa Kampüs nedir nasıl üye olunur 2019 üyelik ücreti ne kadar

Morpa Kampüs nedir nasıl üye olunur 2019 üyelik ücreti ne kadar

Morpa Kampüs nedir nasıl üye olunur 2019 üyelik ücreti ne kadar

Öğrenci, veli ve öğretmenlerin yeni eğitim ve öğretim döneminde en çok araştırma yaptıkları konu başlıklarından biri olan Morpa Kampüs ile ilgili tüm merak edilenler haberimizin devamında...

Öğrenci, öğretmen ve velilerin en çok merak ettiği konulardan biri Morpa Kampüs ile ilgili tüm merak edilen noktaları sizler için derledi. Morpa Kampüs nedir, nasıl üye olunur, üyelik ücreti ne kadar?

Merak ettiğiniz detaylarla giriş ekranı hakkında ayrıntılar yazımızda. 2017/2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ve öğretmen MEB formasyonunda hizmet veren sisteme giriş yapmak istiyor. İşte tüm ayrıntılarıyla Morpa Kampüs giriş ekranı ve ücretsiz üyelik hakkında detaylar...

Haberimizden merak ettiğiniz Morpa Kampüs öğretmen giriş ve Morpa Kampüs öğrenci giriş ekranına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır? Morpa Kampüs ücretsiz üyelik alma ve öğrenciler, öğretmenler için sistem işlemlerinden yararlanma ayrıntıları haberimizde. Morpa Kampüs mini sınav öğrenciler tarafından en çok aranan konular arasında yer alıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun platform olan konu ile ilgili tüm detaylar haberimizde bulabilirsiniz. Peki bu sistem nedir ne işe yarar? MEB duyurularını ve son dakika gelişmelerini yazımızda bulabilir Morpa ile yakından takip edebilirsiniz. İşte Morpa Kampüs giriş ekranı ve ücretsiz üyelik hakkında detaylar...

Yukarda yer alan linkten merak ettiğiniz Morpa Kampüs giriş ekranına kolaylıkla ulaşabilir detayları öğrenebilirsiniz.

MORPA KAMPÜS'TE NELER VAR?

Morpa Kampüs’te ilkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf dersleri için hazırlanmış ve MEB müfredatına uygun; Konu Anlatımları, İnteraktif Çalışmalar, Etkinlikler, Sınavlar, Ödev Yaprakları, İnteraktif Ödevler, Çözümlü Soru Videoları, Britannica School, BBC Belgeselleri, BBC Muzzy İngilizce Videoları, Belgeseller, Deneyler, Zengin E-kütüphane, Ödüllü Yarışmalar, Detaylı raporlama ve daha fazlası yer almaktadır. İçerikle ilgili detaylı bilgi almak için lütfen “Neler Var?” sayfasını ziyaret ediniz.

MORPA KAMPÜS MİNİ SINAV EKRANI İÇİN TIKLAYIN...

Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

ÜCRETİ NE KADAR?

Öğretmen, yönetici ve veli (Velisi olduğu öğrencinin Morpa Kampüs’e kayıtlı olması gerekir.) üyelikleri ücretsizdir. Morpa Kampüs’e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 (Bir) yıldır. Sistem üyelik süresi dolmadan 1 ay önce üyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır. Morpa Kampüs’e yılın herhangi bir tarihinde de üye olunabilir. Morpa Kampüs üyesi öğrenciler her yıl Ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler. Morpa Kampüs’ün 1 yıl için geçerli olan yıllık ücreti KDV dahil sadece 118 TL'dir.

ÖĞRETMEN ÜYELİĞİ

Morpa Kampüs'te Öğretmen üyelikleri ücretsizdir. Morpa Kampüs’e EBA üzerinden giriş yapabilmek için; “EBA ile Üye Ol” butonuna basınız. EBA girişini yapınız. Açılan kayıt formunu doldurunuz. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra Morpa Kampüs’ü kullanmaya başlayabilirsiniz. Morpa Kampüs’e giriş yapabilmek için; “ÖĞRETMEN BELGESİ İLE ÜYE OL” butonuna basınız. Üyelik bilgilerinizi doldurarak üye olunuz. Ekrana gelen kullanıcı kodunu ve şifreyi not ediniz. Öğretmen belgenizi “0212 512 62 46” numaralı telefona faksla ya da info@morpakampus.com adresine e-posta yoluyla gönderiniz. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra Morpa Kampüs’ü kullanmaya başlayabilirsiniz.* 

VELİ ÜYELİĞİ

Morpa Kampüs Veli Üyeliği ücretsizdir. Veli üyeliği yapabilmeniz için çocuğunuzun Morpa Kampüs’e üye olması gerekmektedir. Morpa Kampüs 128 bit SSL ile korunmaktadır. Morpa Kampüs üyelik süreniz çocuğunuzun üyelik bitim tarihine kadardır. Çocuğunuzun ders / sınav başarısını ve katılımlarını görebilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimsel gelişimini takip edebilirsiniz.

MORPA KAMPÜS NEDİR?

Morpa Kampüs, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce içeriğin ( konu anlatımları, çalışmalar, testler, videolar, belgeseller, ödev yaprakları, deneyler, kitaplar vb. ) ve detaylı raporlamanın yer aldığı bir platformdur. Bu sistem sayesinde öğretmenler öğrencilerini, veliler çocuklarını, yöneticiler ise okullarındaki tüm öğretmen ve öğrencilerin çalışmalarını takip edebilirler. Öğretmenler sınıflarındaki öğrencilerin gelişimini ayrıntılı raporlarla izleyebilir, öğrencileriyle ya da zümredeki diğer öğretmenlerle paylaşımlarda (kaynak, ödev, sınav vs.) bulunabilirler. Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

Öğrenciler Morpa Kampüs’e Neden Üye Olmalı?

Derste öğrendiklerini evde istedikleri kadar tekrar edebilirler. Sesli ve animasyonlu konu anlatımları, çalışmalar, çözümlü sorular, deneyler, belgeseller ve ödevler sayesinde konuyu daha iyi anlarlar. Binlerce soruluk testleri çözerek başarılarını artırabilir ve sınavlara hazırlanabilirler. Çalışmalarındaki başarı durumunu ayrıntılı şekilde raporlayabilirler. Öğretmenlerinin gönderdiği ödevlere, sınavlara ve dokümanlara ulaşabilirler.Türkiye genelinde yapılan ödüllü bilgi yarışmalarına katılabilirler. Derslerle ilgili en kapsamlı içeriğe en uygun fiyata sahip olabilirler.

Öğretmenler Morpa Kampüs’e Neden Üye Olmalı?
Öğrencinin ilgisini çeken animasyonlu konu anlatımlarıyla dersi daha rahat anlatıp konunun pekiştirilmesini sağlayabilirsiniz. Sınıf içi motivasyonu artıran eğlenceli ve interaktif etkinliklerden faydalanabilirsiniz. Müfredata uygun binlerce soru ve test sayesinde öğrencilerinizi daha iyi ölçebilirsiniz. Detaylı raporlama sayesinde öğrencilerinizin gelişimi hakkında tam ve doğru bilgi sahibi olabilirsiniz. Hazırladığınız sınavları, ödevleri ve dokümanları öğrencilerinizle ve zümredeki diğer öğretmenlerle paylaşabilirsiniz. Dersleri daha eğlenceli hâle getirmek için eğitsel oyunlar ve bilgi yarışmalarından faydalanabilirsiniz. Yüzlerce kitaptan oluşan zengin bir içeriğe sahip e-kütüphaneden yararlanabilirsiniz.

Veliler Morpa Kampüs’e Neden Üye Olmalı?
Çocuğunuzun bilgisayar başında eğitici ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayarak onu zararlı sitelerden koruyabilirsiniz. Çocuğunuzun ne kadar çalıştığını görebilir, test ve sınavlardaki başarısını takip edebilirsiniz. Çocuğunuzun etkileşimli etkinlikler, ödüllü yarışmalar ve eğitsel oyunlarla derslerden kopmadan, eğlenerek öğrendiğini gözlemleyebilirsiniz. Çocuğunuzun öğretmenleriyle iletişim kurabilir, çocuğunuza onlar tarafından atanan ödev ve dokümanları takip edebilirsiniz. Çocuğunuzun istediği her yerde, istediği konuyu, istediği kadar tekrar etmesi sayesinde çocuğunuza daha etkili ve daha ekonomik öğretim imkânı sunabilirsiniz.

15 TATİL NE ZAMANBAŞLIYOR?
MEB takvimde yer alan tarihlere göre 15 tatil yani ikinci kanaat dönemi yarıyıl tatili, 22 Ocak 2018 - 2 Şubat 2018 tarihleri arasında olacak. Sömestr tatili yani ikinci kanaat dönemi ise 5 Şubat 2018 Pazartesi başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı'dan henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın 15 tatilin uzaması ve 30 gün olması ön görülmüyor. Çeşitli haber ajanslarında çıkan okulların daha fazla ara tatil yapacağına ilişkin haberlerin ise asılsız çıktığı öğrenildi.

YILBAŞI TATİL OLACAK MI?
Her yıl olduğu gibi bu yılda Yılbaşı günü yani 1 Ocak günü tatil olarak kutlanacak. Bu yıl 01 Ocak 2018 tarihi pazartesi gününe denk geliyor. Bu vesileyle tatil planı yapanlar için fırsat doğdu. Yılbaşının pazartesine denk gelmesi sebebiyle hafta sonu plan yapanlar toplamda 3 gün izin yapmış olacak. 01 Ocak pazartesi günü okullar kapanacak ve tüm kamu daireleri resmi izinli olacak

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?
Milli Eğitim Bakanlığı'nca hazırlanan çalışma takvimine göre 18 Eylül 2017'de başlayan 2017-2018 eğitim öğretim yılı 8 Haziran 2018'de sona erecek ve öğrenciler yine yaz tatiline girecek.

Eğitim Öğretimin başlaması ile birlikte en çok aranan konuların başında gelen Morpa Kampüs öğretmen girişi hakkında tüm merak ettikleriniz bu haberde. Öğrenciler ve öğretmenlerin aktif olarak kullandığı sistem hakkında yeni düzenlemeler ve bazı uygulamalar yapıldı. Siz de haberimizden Morpa Kampüs öğretmen ve öğrenci giriş ekranına ulaşabilir ayrıca Morpa mini sınav ve ücretsiz üyelik hakkında son dakika gelişmelerini öğrenebilirsiniz. Morpa Kampüs nedir, nasıl giriş yapılır? Ücretsiz üyelik için hangi işlemleri yapmak gerekiyor? Merak ettiğiniz detaylarla giriş ekranı hakkında ayrıntılar yazımızda. 2017/2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ve öğretmen MEB formasyonunda hizmet veren sisteme giriş yapmak istiyor.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin 10 Kasım mesajları
Ünlü isimlerin 10 Kasım mesajları