A24.com.tr » dizi haber » Love Death + Robots 1. sezon tüm bölümler izle Türkçe alt yazılı Netflix | Love Death Robots nereden izlenir konusu ne?

Love Death + Robots 1. sezon tüm bölümler izle Türkçe alt yazılı Netflix | Love Death Robots nereden izlenir konusu ne?

Love Death + Robots 1. sezon tüm bölümler izle Türkçe alt yazılı Netflix | Love Death Robots nereden izlenir konusu ne?

Netflix'in animasyon dizisi Love Death + Robots'ın 1. sezonu büyük ilgi gördü. Peki Love Death + Robots dizisi nereden izlenir, dizinin konusu ne? Love Death + Robots 1. sezon tüm bölümler izle...

Love Death + Robots Türkçe alt yazılı izle full HD 1. sezon 1. bölüm! Netflix yeni dizi Love Death + Robots 1. sezon tüm bölümler nereden izlenir? Love Death + Robots dizisinin konusu ne yönetmeni kim? İşte Love Death + Robots dizi hakkında merak edilenlerin yanıtı...

LOVE DEATH + ROBOTS KONUSU NE?

Netflix'in yeni animasyon dizisi Love Death + Robots, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük ilgi gördü. 

Deadpool ve Terminatör'den tanınan Tim Miller ile Fight Club, Gone Girl gibi sinema filmlerinin yönetmenliğini yaptığı dizi, ilham kaynağını çizgi romanlar, kitaplar ve filmlerden alıyor. Dizinin ilk sezonu 18 farklı hikayeden oluşuyor. Bölümlerin süresi ile 5-15 dakika arasında değişiyor. Love Death + Robots'ın ilk fragmanı 14 Şubat'ta yayınlanmıştı. İlk bölüm ise 15 Mart'ta izleyicilerin karşısına çıkarılmıştı.

Başrollerinde Topher Grace, Mary Elizabeth Winstead, Gary Cole gibi isimlerin yer aldığı dizide korkunç yaratıklar, uğursuz sürprizler ve kara komedi bir arada. Tim Miller ve David Fincher imzalı bu animasyon öykü antolojisi, iş yerinde izlenmeyecek türden.

LOVE DEATH + ROBOTS 1. SEZON TÜM BÖLÜMLER TÜRKÇE ALT YAZILI İZLE (TIKLAYINIZ)

İlk bölümü izlediğiniz andan itibaren Love, Death & Robots'ın diğer animasyonlardan çok daha başarılı olduğunu anlıyorsunuz. Ayrıca Netflix de animasyonların yalnızca çocuksuluk, espri ve cinsellikten ibaret olmadığının farkına varmış görünüyor. Evet, cinsel ögeler de dizide kullanılıyor ancak göze batırılmıyor, ön plana çıkarılmıyor.

Bunun yanında her bölümde farklı insanların imzası bulunuyor. Sabit kişi yerine değişik sanatçılara da kendini gösterme fırsatı sunulmuş. Ünlü isimlerin yanına henüz geri planda kalan ancak başarılı işlere imza atanlar da bulunuyor. 

Dizideki animasyonlar oldukça etkileyici ve izleyenleri büyülüyor. Hatta animasyonların dikkat çekiciliği yüzünden diziyi takip edemeyip alt yazıları kaçırabilirsiniz. Dizinin bir başka övülecek noktası tabii ki hikaye sürelerinin oldukça kısa tutulması.

Dizi; izlerken düşündüren, görsel şölen sunan keyifle takip edilecek bir proje. Dizinin hikayeleri kısa olduğu için bölümleri peş peşe izleyebilir ve kısa sürede bitirebilirsiniz.

Love Death + Robots, kesinlikle Netflix'i animasyon konusunda yükselişe geçiren hatta zirveye çıkaracak dizi.

YORUMLAR
  Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!
Game of Thrones hakkında ilk defa duyacağınız 22 gerçek!