A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 1 şubat fragmanı 346-347. bölüm | NurBat geliyor

Kısmetse Olur 1 şubat fragmanı 346-347. bölüm | NurBat geliyor

Kısmetse Olur 1 şubat fragmanı 346-347. bölüm | NurBat geliyor

Kısmetswe Olur 1 şubat yeni bölümünde Sibel ve Gökhan arasında geçen sakal polemiği devam ediyor. Adnan'ında bu kavgaya girmesiyle birlikte Kısmetse Olur'da olaylar patlak veriyor.

  Kısmetse Olur yeni son bölümünde Gökhan ve Sibel, sakal yüzünden birbirine girerken, Adnan'ın da meseleye karışmasından sonra Didem de kendini bir anda olayların içerisinde buluyor. Kısmetse Olur yeni bölüm yarın Kanal D'de.

Adnan ve Didem arasındaki aşk dolu dizgin devam ederken bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümlerde ikilinin arasına kara kedilerin (evdeki bir gelin adayı) gireceği kulislerde konuşulan dedikodulardan biri oldu.

SAKAL MEVZUSU RAFA KALKACAK MI?

Kısmetse Olur'da Sibel'in Gökhan'dan sakallarını kesmesini istemesi üzerine Gökhan bu isteği yerine getirmeyerek Sibel'in cıngar çıkarmasına neden oluyor. Adnan'da arası limoni olan Gökhan, Adnan'ın da bu duruma tepki göstermesinin ardından ortalık iyice hamam yerine dönüyor.

KISMETSE OLUR 31 OCAK FRAGMANI

 DAMATLARIN KARNI ACIKIRSA...

Muzurlukta üstlerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren damat adayları, karınları acıkınca gelin adaylarını yemek yapma yarışına soktu. özde, Sibel ve Ayca'nın kıyasıya bir yarış içerisinde yaptıkları yemekleri yiyen damat adayları karınlarını doyurunca sadece teşekkür etmekle kaldılar.

.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?
Öte yandan çeki alacak ismin evini koruyup koruyamayacağı ise belli değildi. Çok az oy farkı ile çeki Didem aldı. Didem'in evini koruması durumunda Sibel elenmekten kurtulacak, eve veda eden aday ise Onur olacaktı. Tüm adaylar heyecanla zarftan çıkacak kararı bekliyordu. Onur, eleneceği yönündeki ihtimal üzerine bir ayrılık konuşması yaptı. Onur'un konuşması tüm adayları ağlatırken bundan en çok Aycan etkilendi. Onur'u kaybetme korkusuyla ondan özür diledi, onu sevdiğini sık sık dile getirdi...

Ve zarftan çıkan karar her şeyi netleştirdi! Kısmetse Olur'da bu hafta eleme olmayacaktı. Bu kararla adaylar sevinç çığlıkları atarak birbirilerine sarıldı.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 346. bölümü ile 1 şubat  2017 çarşamba  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Kanalların Yeni sezon başlangıç tarihleri ne?
Kanalların Yeni sezon başlangıç tarihleri ne?