A24.com.tr » dizi haber » Jet Sosyete bu akşam var mı? Jet Sosyete 5. bölüm fragmanı

Jet Sosyete bu akşam var mı? Jet Sosyete 5. bölüm fragmanı

Jet Sosyete bu akşam var mı? Jet Sosyete 5. bölüm fragmanı

Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete Pazar akşamları izleyiciyle buluşuyor. Jet Sosyete bu akşam var mı? Yeni bölümde neler olacak? Jet Sosyete son bölüm incelemesi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Jet Sosyete bu akşam var mı? Her Pazar ekranlara gelen Jet Sosyete bu hafta 5. bölümüyle ekranda. Jet Sosyteye yeni bölüm fragmanında neler oldu?

Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Ozan’ın ofise geri dönmesi ile Yaşar kendisini iyice dışlanmış hisseder. İşte, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Jet Sosyete dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Yaşar'ın kıskançlığı gündem olacak. Yeni bölümde Ozan, Pelin ve Tony’nin yakın arkadaşlıklarını kıskanan Yaşar, kendisini de bu ekibe dahil etmenin yollarını arar. İşte, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ozan’ın ofise geri dönmesi ile Yaşar kendisini iyice dışlanmış hisseder. Ozan, Pelin ve Tony’nin yakın arkadaşlıklarını kıskanan Yaşar, kendisini de bu ekibe dahil etmenin yollarını arar. Talip en sonunda Yıldız’a açılmaya karar verir ancak buluşmaları her iki taraf için de bekledikleri gibi gitmez. Evdeki yoğun boya kokusundan içeri giremeyen Yaşarları, Gizem flm izlemeye davet eder. Ancak Gizem ile film izlemek sanıldığı kadar kolay değildir.

İlayda, Melike’nin ağzından Ozan ile ilgili laf almak için onunla yakınlaşmaya çalışır. Öte yandan Alara ve Gündüz’ün ilişkisi için endişelenen İlayda, Tony ile beraber yeni bir plan hazırlar. 

 

YORUMLAR
  WhatsApp milyonların beklediği özelliği duyurmaya hazırlanıyor
WhatsApp milyonların beklediği özelliği duyurmaya hazırlanıyor