A24.com.tr » dizi haber » Hercai 15 bölüm izle | Hercai son bölüm izle atv

Hercai 15 bölüm izle | Hercai son bölüm izle atv

Hercai 15 bölüm izle | Hercai son bölüm izle atv

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai, yeni sezona başladı. Dizi 4 Ekim'de 15. bölümle ekrana geldi. Hercai son bölümden neler oldu? Hercai 15. bölüm izlemek isteyenler için video haberimizde...

Hercai son bölüm izle | ATV ekranlarında başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Hercai dizisi, 4 Ekim Cuma akşamı 15. bölümüyle yeni sezonun ikinci bölümüyle ekrana geldi ve izleyicilerin büyük ilgisini gördü. Peki Hercai dizisinin son bölümünde neler oldu? Hercai 15. bölüm tekrarı ne zaman? Hercai 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 15. bölüm izlemek isteyenler dizinin son bölümüne haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilir.

HERCAİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Bu aşkı intikama dahil edeceğim diyen Azize Aslanbey, kurduğu oyunla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Miran ve Reyyan’ın Aslanbey konağına geri dönmesini sağlar. Her şey planladığı gibi gitmesine rağmen Azize Aslanbey gerçekten bu oyunun kazananı olacak mıdır?

Üst üste saldırıların hedefi olan Miran, babaannesinin baskılarına rağmen Reyyan’a verdiği söze karşılık Şadoğlu ailesine hesap sormaya gitmez ve durmaya karar verir. Miran’ın değişmeye başlaması Reyyan’ın aşkları için verecekleri mücadelede tüm engelleri aşacaklarına dair inancını güçlendirir.

HERCAİ 15. BÖLÜM ZİLE (TIKLAYINIZ)

HERCAİ 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Ülkelere göre yatak odaları
Ülkelere göre yatak odaları