A24.com.tr » yaşam » Gelinim Mutfakta günün birincisi kim yeni yarışmacılar kimler?

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim yeni yarışmacılar kimler?

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim yeni yarışmacılar kimler?

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın bugün ki birincisi merak konusu oldu. Peki yarışmanın kazananı kim oldu? Yeni yarışmacılar kim? İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen arışma programı Gelinim Mutfakta tüm heyecanıyla devam ediyor. 18 Haziran'da ekrana gelen yarışmada günün birincisi kim oldu? Yarışmaya yeni katılanlar kim?

Haftaiçi her gün 12.45'te Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da günün birincisi merak konusu oldu. Hangi gelin elinin lezzetiyle günün birincisi onuruna erişti? Kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bulabildi mi? Hangi geline kaç puan verdiler?  İşte detaylar...

GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU? 18 HAZİRAN

Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün "Makarnalı Domates dolması" yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor. İşte kaynanaların puanları:

Hanife Kaynana:
Başak Gelin - 5 puan (kendi gelini)

Elif Gelin - 1 puan

Özlem Gelin - 2 puan

Hatice Gelin - 3 puan

Nurten Kaynana:
Özlem Gelin - 4 puan (kendi gelini)

Hatice Gelin - 5 puan

Elif Gelin - 2 puan

Başak Gelin - 1 puan

Hüsniye Kaynana:
Hatice Gelin - 3 puan (kendi gelini)

Başak Gelin - 1 puan

Elif Gelin - 5 puan

Özlem Gelin - 1 puan

Hülya Kaynana:
Elif Gelin - 4 puan (kendi gelini)

Başak Gelin - 2 puan

Hatice Gelin - 1 puan

Özlem Gelin - 5 puan

Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 12 puan ile HATİCE, BAŞAK ve ELİF oldu. Günün en düşük puanını ise 9 puan ile BAŞAK hanım aldı.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ YARIŞMACILARI KİMLER? 18 HAZİRAN

Gelinim Mutfakta yarışmasında geçtiğimiz Cuma günü haftanın en düşük puanını alan gelin-kaynana çifti gelin Bilge ve kayınvalide Münevver hanım olmuştu. Bakalım Bilge ve Münevver yerine yeni yarışmacı kimler gelecek? İşte Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacıları...

Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki yeni yarışmacıları gelin ELİF ile kayınvalide HÜLYA oldu.

GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin uzun soluklu bir yarışma programıdır. Bu yarışmada hem yemek hem gelin hem kaynana hem de bol ödül var. Yarışmanın sunuculuğunu ise Türkiye'nin önde gelen ses sanatçısı Fatih Ürek üstlendi.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU?

Fatih Ürek’in sunumu ile hafta içi her gün 12:45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

YORUMLAR
  Google'ın logosundaki sır ortaya çıktı
Google'ın logosundaki sır ortaya çıktı