A24.com.tr » dizi haber » Fear the Walking Dead 4 sezon 16 bölüm izle dizi sitesi

Fear the Walking Dead 4 sezon 16 bölüm izle dizi sitesi

Fear the Walking Dead 4 sezon 16 bölüm izle dizi sitesi

Fear the Walking Dead 4 sezon 16 bölüm izleyenleri heyecan fırtınasının ortasında bırakıyor. Fear the Walking Dead yeni bölümünde neler yaşandı, son bölüm yayınlandı mı?

 Fear the Walking Dead 4 sezon 16  bölüm İZLEyenler korku dolu anlara şahitlik ederken dizinin nasıl bir yöne doğru kaydığı merak uyandırdı.

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve milyonlarca kişinin adeta bağımlısı olduğu The Walking Dead dizisinin Spin Off'u olan "Fear The Walking Dead" 3. sezonu yayınlanmaya başladı. The Walkin Dead dizinde salgından sonra insanların zombileştiği ve hayatta kalma mücadelesinin anlatılıyordu. Son sezonlarda artık zombilerden ziyade insanların hayatta kalabilmek adına birbirleriyle olan mücadelelerini görmeye başlıyorduk.  

İLGİLİ HABER Fear the walking dead 3 sezon 7 bölüm ve 8. bölüm yayınlandı mı nasıl izlenir Fear the walking dead 3 sezon 7 bölüm ve 8. bölüm yayınlandı mı nasıl izlenir

FEAR THE WALKİNG DEAD KONUSU

The Walking Dead dizisinde salgının gerçekleştiği ve insanların çoğunluğunun artık salgına yakalanıp ya da zombiye (aylak) dönüşenler tarafından ısırılması sonucu dönüştüğü zamanı görüyorduk. Fear The Walking Dead ise salgının yayılma evresini bütün ana hatları ve ayrıntısıyla izliyoruz.  Fear The Walking Dead 3. sezonunda Amerika ve Meksika sınırında yaşayan insanların bir araya gelmesi ve ailelerin hem de toplumun yeniden inşa edilmesi ve bu sırada yaklaşan tehlikeye karşı alınacak önlemler konu oluyor.

FEAR THE WALKİNG DEAD 4 SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fear The Walking Dead Alicia kimdir (Alycia Debnam Carey)

20 Temmuz 1993'te Avusturalya-Sidney'de dünyaya geldi. Sekiz yaşından beri oyunculuk yapmaktadır.10 yaşında, 2003'de Rachel Ward'ın ödüllü kısa filmi Martha’s New Coat'da başrollerden birini canlandırdı. 18 yaşında ilk defa Hollywood-ABD'ye gitti. 1.65 boyundaki güzel oyuncu hit olan 100 adlı dizide Lexa karakterini canlandırdı ve bu rolle tanındı. Fear The Walking Dead dizisinde Alicia Clark karakterini canlandırarak dünyaca tanınmış oldu. Bu yıllara kadar pek çok kısa filmde ve dizide rol alan genç oyuncu, 9 Eylül 2016 vizyon tarihli Lanetli Mesaj filminde Laura karakterini canlandırmaktadır.

YORUMLAR
  Japonlar telefondan öpüşmeyi keşfetti
Japonlar telefondan öpüşmeyi keşfetti