A24.com.tr » medya » Fear the walking dead 3 sezon 7 bölüm ve 8. bölüm yayınlandı mı nasıl izlenir

Fear the walking dead 3 sezon 7 bölüm ve 8. bölüm yayınlandı mı nasıl izlenir

Fear the walking dead 3 sezon 7 bölüm ve 8. bölüm yayınlandı mı nasıl izlenir

Fear The Walking Dead 3.sezon 7. bölüm yayınlandı. Dünyanın en çok izlenen dizilerinden The Walking Dead'in Spin Off'u olan ve 3. sezonuyla nefesleri kesen Fear The Walking Dead yeni bölüm geldi.

 Fear The Walking Dead 3.sezon 7. bölümünde entrika ve aylakların adım adım gelme sesleri duyulmaya başlandı. Peki  Fear The Walking Dead 3.sezon 8. bölüm ne zaman yayınlancak belli mi?

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve milyonlarca kişinin adeta bağımlısı olduğu The Walking Dead dizisinin Spin Off'u olan "Fear The Walking Dead" 3. sezonu yayınlanmaya başladı. The Walkin Dead dizinde salgından sonra insanların zombileştiği ve hayatta kalma mücadelesinin anlatılıyordu. Son sezonlarda artık zombilerden ziyade insanların hayatta kalabilmek adına birbirleriyle olan mücadelelerini görmeye başlıyorduk.

İLGİLİ HABER Fear The Walking Dead 3.sezon 8. bölüm HD dizi sitesi | 11 Kasım 2017 Fear The Walking Dead 3.sezon 8. bölüm HD dizi sitesi | 11 Kasım 2017

Fear The Walking Dead salgından öncesine götürüyor

The Walking Dead dizisinde salgının gerçekleştiği ve insanların çoğunluğunun artık salgına yakalanıp ya da zombiye (aylak) dönüşenler tarafından ısırılması sonucu dönüştüğü zamanı görüyorduk. Fear The Walking Dead ise salgının yayılma evresini bütün ana hatları ve ayrıntısıyla izliyoruz.  Fear The Walking Dead 3. sezonunda Amerika ve Meksika sınırında yaşayan insanların bir araya gelmesi ve ailelerin hem de toplumun yeniden inşa edilmesi ve bu sırada yaklaşan tehlikeye karşı alınacak önlemler konu oluyor.

Fear The Walking Dead Türkçe altyazı ve Türkçe Dublaj seçenekleriyle Türkiye'de de büyük bir izlenme oranına sahip.

YORUMLAR
  2017'nin seçilmiş en iyi vahşi yaşam fotoğrafları
2017'nin seçilmiş en iyi vahşi yaşam fotoğrafları