A24.com.tr » ajanda » Ertan Saban kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

Ertan Saban kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

Ertan Saban kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

Sarışın bir kadınla samimi şekilde yakalanan oyuncu Ertan Saban, gazetecilere tepki gösterdi. Ertan Saban'ı merak edenler, "Ertan Saban kimdir, nereli, kaç yaşında" yazarak aradı.

Ertan Saban kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? | Kendisi gibi oyuncu Ebru Özkan'la evli olan Ertan Saban dün gece sarışın bir kadınla samimi bir şekilde yakalanınca gündeme bomba gibi düştü.

Başarılı oyuncu sarmaş dolaş yakalanmasına rağmen, kendisine soru soran gazetecilere sert çıktı. "Saçma sapan hareketler yapmayın" sözlerini kullandı.

Bu haber sonrası gündeme bomba gibi düşen Ertan Saban, vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasına girdi. Ertan Saban ismini merak eden kullanıcılar,  arama motorlarına "Ertan Saban kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?" sorularını yöneltti. Biz de bu haberi meraklı okuyucularımız için yaptık. İşte detaylar...

ERTAN SABAN KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Ertan Saban 4 Aralık 1977 tarihinde bugünkü adıyla Kuzey Makedonya ülkesinin Üsküp şehrinde doğmuştur. Makedonya Devlet Konservatuvarı, Tiyatro bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı. Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat adlı dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları adlı sinema filmlerinde rol aldı. En son Ali Atay'la beraber Mutlu Ol Yeter adlı dizide rol almaktaydı. Sanatçı şu anda Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Gölge karakterini canlandırmaktadır.

EŞİ DE KENDİSİ GİBİ  OYUNCU!

Ertan Saban 4 Haziran 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ebru Özkan ile evlendi. Çiftin geçtiğimiz sene Biricik ismini verdikleri bir kız çocuğu oldu.

YORUMLAR
  Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması
Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması