A24.com.tr » dizi haber » Çarpışma 5. bölüm izle sansürsüz HD dizi sitesi - Çarpışma 6. bölüm fragmanı

Çarpışma 5. bölüm izle sansürsüz HD dizi sitesi - Çarpışma 6. bölüm fragmanı

Çarpışma 5. bölüm izle sansürsüz HD dizi sitesi - Çarpışma 6. bölüm fragmanı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisi son bölümüyle izleyenler ters köşe yaptı. Heyecan fırtınası devam ederken yeni bölümde neler yaşaancak merak konusu.

    Çarpışma dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelirken dizide oyuncuların karakterlerine cuk diye oturması beğeni topladı. Dizideki güzel kızlar ve yakışıklı erkekler ise ilgiyi daha da arttırdı.

ÇARPIŞMA 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

İLGİLİ HABER Çarpışma (Cemre) Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı Çarpışma (Cemre) Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Ali Aydın'ın senaryosunu kaleme aldığı "Çarpışma" dizisinin çekimleri başladı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un dizideki partneri de Elçin Sangu oldu. Adını Bodrum Masalı ile duyuran ve son olarak Çukur dizisinde de rol alan genç oyuncu Alperen Duymaz da Çarpışma kadrosuna katıldı.

İLGİLİ HABER Çarpışma (Kerem) Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne Çarpışma (Kerem) Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı ne

Dizide Melisa Aslı Pamuk,Sevtap Özaltun,İsmail Demirci,Hakan Kurtaş usta oyuncu Erkan Can da önemli rolleri canlandıracak. Kıvanç Tatlıtuğ'un komiser Mahir , Elçin Sangu'nun ise bankacı Zeynep karakterini canlandıracağı dizi bir kaza sonucu bir araya gelen 4 insanın hayatını konu ediyor.

Diziye son olarak İstanbullu Gelin'de rol alan Furkan Kalabalık ve Kötü Çocuk filminde rol alan Buse Kahraman dahil oldu.

YORUMLAR
  Mustafa hakkında herşey
Mustafa hakkında herşey