A24.com.tr » dizi haber » Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izle full hd youtube atv | bir zamanlar çukurova son bölüm ne oldu izle

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izle full hd youtube atv | bir zamanlar çukurova son bölüm ne oldu izle

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izle full hd youtube atv | bir zamanlar çukurova son bölüm ne oldu izle

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu hafta 33. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bir Zamanlar Çukurova son bölümde ne oldu? Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izleyebilirsiniz haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle | Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm izlemek isteyenler, son bölümün tamamına haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilir. İşte ayrıntılar...

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 16 Mayıs akşamı 33. bölümüyle ekrana çıktı ve izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Diziyi kaçıranlar ise son bölümde neler olduğunu merak ediyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Çukurova'da yine silahlar patladı! Üstelik tam sulh ilan edip silahını bırakmışken, Yılmaz bir kez daha namlunun hedefindeydi! Demir'in hediye ettiği silahla, Yılmaz'ı vuran Ercüment, Gülten'i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır. Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Yılmaz yaralı olmasına rağmen Ercüment'i durdurabilecek mi? Patlayan silah, jandarmayı tekrar Demir'in peşine mi düşürecek?

Tüm olanları sakladıkları Züleyha, oğlunu görmeye gidemeyince neler yapacak? Yılmaz tekrar hastaneye nişanlısının önüne ameliyata mı götürülecek yoksa olaylar örtbas mı edilecek?

Demir ve Yılmaz'ı ilk kez bu kadar aynı safta bir araya getiren olay, Hünkar ve Fekeli arasındaki dengeyi de etkileyecek mi? Dışarda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve "Demir'den hamile" olduğunu söyler! Hünkar, şimdi ne yapacak? Oğluna büyük sırrını söyleyecek mi? yoksa Seher'den kurtulmanın bir yolunu mu bulacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 33. BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. İşte 34. bölümde yaşanacaklar...

YORUMLAR
  Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali
Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali