A24.com.tr » medya » Betül Demirkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Betizmmm kimdir?

Betül Demirkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Betizmmm kimdir?

Betül Demirkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Betizmmm kimdir?

Ukrayna'da çektiği videolar ile tepkileri üzerine çeken Betizmmm kullanıcı adıyla bilinen Betül Demirkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Betizmmm kimdir?

Sosyal medya sayesinde fenomen olan ve ileri üzerine çeken Betül Demirkaya hakkında çıkan haberlerle de gündem oldu. Ukrayna'nın Lviv kendine giden Demirkaya, orada sokakta çektiği videolar tepkileri üzerine çekti. İnstagram'da içerik üreticisi olarak komedi içeri ürettiğini söylediği videolar sokak ortasında insanalra bağırarak rahatsızlık vermesi ise tepkilerin başlıca noktasıydı.

BETÜL DEMİRKAYA KİMDİR?

 

Sosyal medyada fenomen isim Betül Demirkaya veya nickiyle Betizmmm 22 yaşında. İstanbul Bahçeşehir'de yaşayan Betül Demirkaya'nın instagramda 1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Betizmmm isimli fenomen hesabın Avrupa'dan paylaştığı kısa hikaye (story) paylaşımlarında insanları rahatsız ettiği yorumları yapıldı.

Betizmm Betül Demirkaya, yayınladığı videolar sonrası eleştirilerin odağı oldu! Sokakta insanlara Türkçe tepkiler veren Betül Demirkaya'nın bu davranışının komik olmadığı ve insanları rahatsız edici boyuta vardığı ifade edildi. Betül Demirkaya'nın tepkilerin ardından bu paylaşımlara devam etmemesi bekleniyor.

 

YORUMLAR
  Bakanlığın açıkladığı hileli ürünlerin listesi
Bakanlığın açıkladığı hileli ürünlerin listesi