A24.com.tr » ajanda » Ati242 kimdir, nereli, kaç yaşında? Atilla Serin kimdir?

Ati242 kimdir, nereli, kaç yaşında? Atilla Serin kimdir?

Ati242 kimdir, nereli, kaç yaşında? Atilla Serin kimdir?

Rap müziğin yükseldiği bugünlerde çoğu rapçinin kim olduğu merak ediliyor. Bu merak edilen rapçilerden biri de Ati242 yani Atilla Serin oldu. Peki Ati242 kimdir, nereli, kaç yaşında?

Ati242 kimdir, nereli, kaç yaşında? Atilla Serin kimdir? | Magazin gündemini ve müzik piyasasını etkisi altına alan rap müzik sanatçılar, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Rapçilerin atışmaları, popçularla yaptıkları düetler derken, rap müzik ülke gündemini etkisi altına almayı başardı. Çok fazla popüler olmayan, yada rap camiasında undergrand olarak tanınan rapçiler ise vatandaşlar tarafından merak edilip, araştırılıyor. Bu rapçilerde biride ATİ242 yani Atilla Serin oldu. 

ATİ242 KİMDİR?

Atilla Serin diğer adıyla Ati242 Antalya’da doğmuş Türk asıllı bir rap müzik sanatçısıdır. Sahne isminin anlamı, gerçek isminin kısaltması olan Atilla’dan gelmektedir. 242 ise doğduğu yer olan Antalya’nın alan kodudur. İsminin okunuşu Ati iki yüz kırk iki değil Ati iki dört ikidir. Verdiği röportajlarda hem kafiyeli hemde Antalya’dan bir şeyler barındırdığı için bu ismi tercih ettiğini söylemiştir.

2018 yılında kendi kanalına yüklemiş olduğu Ati242 – Yolu Yok şarkısını PMC yapım şirketinin sahibi olan Patron’un dinlemesi ardından PMC bünyesine dahil olmuştur. Tarzı olsun, müzik kalitesi olsun kısa sürede adını duyurmayı başarmıştır. Patron ile birlikte Mayday şarkısını yaptıktan sonra popülerliğine popülerlik katmıştır. PMC kanalının kapatılmasının ardından Hayki adlı rap sanatçısına “SÜRTÜK” adlı bir diss şarkısı bile yapmıştır. Kendisi bu kısa rap hayatına bir diss şarkısı bile eklemiştir.

YORUMLAR
  Rolleri uğruna değişen oyuncular
Rolleri uğruna değişen oyuncular