A24.com.tr » medya » Survivor Elif Şadoğlu instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Survivor Elif Şadoğlu instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Survivor Elif Şadoğlu instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Elif Şadoğlu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

2017 Survivor Gönüllüler kadrosu belli oldu. Ekranların en çok izlenen yarışmasının sunucusu Acun Ilıcalı, tanıtım videosunu ınstagram hesabından paylaştı. Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği, instagram hesabı var mı sevgilisi kim? sms sıralamasında kaçıncı?

İLGİLİ HABER Survivor Denisa instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli Survivor Denisa instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli

SURVİVOR ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

TV 8'de yayınlanan Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler takımında kimlerin yarışacağı belli oldu. Daha önceden ünlülerin açıklandığı yarışmanın Gönüllüler takımında yer alan Elif Şadoğlu, yarışmaya renk katacak gibi duruyor. Televizyon ekranlarında daha önceden görmediğimiz Elif Şadoğlu güzelliğiyle göz kamaştırıyor.....

İLGİLİ HABER Survivor Tuğçe Melis Demir instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz Survivor Tuğçe Melis Demir instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı, Survivor 2017 hakkındaki bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. Daha önce Survivor 2017 ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk ve Tarık Mengüç'ün yer alacağını belirten Ilıcalı son isimleri de 2016'nın son gününde açıkladı.

Buna göre; Survivor 2017'de Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, Milli atletler Sema Apak, Pınar Saka, milli boksör Adem Kılıçcı, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül ünlüler kadrosunda yarışacak.

İLGİLİ HABER Survivor Fulya Şahin instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz Survivor Fulya Şahin instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Survivor 2017 ünlüler takımına son olarak Göz6 evinden iki şampiyon katılacak. Böylece Survivor 2017 ünlüler takımı da belli oldu.

2017 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Yarışmanın bir de ‘Gönüllüler’ takımı var. Bu yıl da Dominik’te yapılacak yarışmaya ‘Survivor Türkiye’ tarihinde görülmemiş bir başvuru oldu.

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle:

Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

Elif Şadoğlu Survivor 2017’de Gönüllülеr kadrosunda yer alan en iddialı kadın yarışmacı diyebiliriz.Kaslı vücudu ile erkek yarışmacılara bile taş çıkaran Elif Şadoğlu’nun Survivor mottosu ise “Herkes şampiyon olabilir ama benim olmadığım yerde”. İddialı bir şekilde Survivor’a katılan Elif Şadoğlu’nun başarılı olacağı oyunlarda da üst düzey bir performans sergileyeceği düşünülüyor.

 

 

YORUMLAR
  Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki ormana kurulan fotokapana yansıyan doğal yaşam...
Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki ormana kurulan fotokapana yansıyan doğal yaşam...