A24.com.tr » medya » Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı? (24 Ocak Salı)

Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı? (24 Ocak Salı)

Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı? (24 Ocak Salı)

Survivor'da bu akşamki zıpkın ödüllü oyunda müthiş bir mücadele yaşandı. 3 oyun alanın kazanacağı yarışta 2-2'lik beraberlik nedeniyle son oyun nefesleri kesti. Peki ödülü kim kazandı?

Gönüllüler ve Ünlüler takımının ödül oyunundaki yarışı heyecan dolu anlara sahne oldu.

Survivor ödül oyunu kim kazandı? Survivor’da ödül oyununda izleyenleri şok edecek gelişmeler yaşandı. 24 Ocak Salı akşamı Survivor son bölümde gerçekleşen kaza yarışmacıların yüreğini ağzına getirdi. Adada böyle bir gelişme yaşanması herkesi üzerken, Acun Ilıcalı’nın tepkisi de bir hayli korkutucu oldu. Kaza sonrası ilk yardım ekipleri müdahalede bulundu.

Survivor Volkan’ın oyunda kafası yarıldı ve ambulansa kaldırıldı. Yarışmacıların korku dolu bakışları altında Volkan’a ambulansta ilk müdahale yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından Volkan oyuna devam etti.

Ödül oyununda bir başka ilgi çekici gelişme de İlhan Mansız ve Çılgın Sedat arasında yaşanan tartışmaydı. İlhan Mansız ve Çılgın Sedat birbirlerine girdi ancak etraftakilerin araya girmesiyle sakinleştiler.

Survivor'da bu geceki ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Çılgın Sedat final oyununda 3 topu da sepetin içine soktu ve ünlüler 3-2 kazandı. Gecenin yıldızı Sedat oldu. Geriden gelmesine rağmen 3 topu üst üste içeri sokmayı başardı.

Ve balık seti Ünlüler takımına gitti. Rekortmen dalışçı Şahika, takım arkadaşlarına balık tutma sözü verdi.

YORUMLAR
  Kikirik'in büyük değişimi
Kikirik'in büyük değişimi