A24.com.tr » dizi haber » Söz 13. bölüm Star TV Söz 14. bölüm fragmanı yeni son

Söz 13. bölüm Star TV Söz 14. bölüm fragmanı yeni son

Söz 13. bölüm Star TV Söz 14. bölüm fragmanı yeni son

Kahramanlarımızın en güzel şekilde anlatıldığı Söz dizisi yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Söz 13. bölüm ile ekranlara döndü. Söz dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı yeni bölüm ne zaman?

 Söz dizisi yeni sezona 13. bölüm ile harika bir giriş yaptı. İzleyenler nefesleri tutarak takip etti.

Sevilen dizi Söz yeni sezonu ile bu akşam ekrana geliyor. Ekrana gelen Söz sezon finalinde Üsteğmen Yavuz, sınırı geçmek pahasına dahi olsa Çolak'ı yakalamak için elinden geleni yapar. Çolak'ı korkunç bir eylemi hayata geçirmek üzereyken ele geçiren Üsteğmen Yavuz, çabalarının meyvesini büyük bir tehlike atlatsa da alacaktır. Yeni sezon ilk bölümde Söz dizisinin kahramanlar Özel Kuvvet timi yaşanan olayların ardından görevlerinden uzaklaştırılmalarına rağmen ülkede yaşanan terör olaylarına sırt çeviremez ve Vatan'a verdikleri Söz'ü yerine getirmek için harakete geçer. Söz 13. yeni bölümüyle bu akşam star TV ekranında...,

SÖZ YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

‘SÖZ’ün tanıtım teaser'ında, vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen ‘Özel Kuvvet Timi’, görevden uzaklaştırılmış olmasına rağmen, yurdun dört bir yanında meydana gelen terör eylemlerine kayıtsız kalamayıp verdikleri sözü yerine getirmek için harekete geçiyor.

SÖZ BAŞROL OYUNCULARI

Kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırdığı; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırıyor.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’, heyecan ve merakla beklenen yeni sezon bölümleriyle Star TV'de...

YORUMLAR
  Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü
Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü