A24.com.tr » magazin » Şevkat Yerimdar 1. bölüm FOX | HD dizi sitesi 2. yeni bölüm fragman

Şevkat Yerimdar 1. bölüm FOX | HD dizi sitesi 2. yeni bölüm fragman

Şevkat Yerimdar 1. bölüm FOX | HD dizi sitesi 2. yeni bölüm fragman

Fox TV'nin yeni dizisi Şevkat Yerimdar 1. bölümü ile izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı. Şevkat Yerimdar 1. bölümünde neler yaşandı. 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Şevkat Yerimdar dizi olarak ekranlara gelmeye başladı.

Başrollerini Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın paylaştığı 2013 yapımı Türk komedi filmi olan Şevkat Yerimdar artık dizi olarak ekranlara geldi.  Fox TV'de yayın hayatına başlayacak olan dizinin ilk bölümü 26 Mayıs Cuma akşamı izleyiciyle buluştu.

2. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır

PASCAL NOUMA EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Yapımcılığını Limon Film’in, senaryosunu Erol Hizarcı’nın ve yönetmenliğini Bülent İşbilen’in üstlendiği, merakla beklenen “Şevkat Yerimdar” dizisinin oyuncusu Pascal Nouma, “Neşeli bir çalışma sonrası, güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. İnşallah izleyiciler keyifli saatler geçirirler. Projede yer alan bütün emekçilere, yönetmene, yapım şirketine, böyle bir dizide bana yer verdikleri için çok teşekkür ediyorum” diyerek heyecanını dile getirdi.

ŞEVKAT YERİMDAR KONUSU

Asi ruhlu mahalle delikanlısı Şevkat, İstanbul’da eski bir mahallede yaşamaktadır. Çarşıda esnaftır ve yumurtacı dükkanı vardır. Mahallede renkli kişiler yaşamaktadır. Acı ve tatlı yanlarıyla hayatı birlikte yaşar, eski mahalle kültürünü yaşatırlar. Mahalledeki evlerin ve çarşıdaki dükkanların çoğu Cevdet Bey’e aittir.

Cevdet, zengin bir antikacıdır. Bir zamanlar o mahallede rahmetli karısıyla yaşamış ve kızı Esin orada doğmuştur. Mahalleyi korumak için kazandığı paralarla mülk almaktadır. Kiracılarını arayıp sormaz, kirayı artırmalarını talep etmez. Mahellede saygı duyulan biridir.

Cevdet’in kızı Esin, resim ve seramik sanatçısıdır. Fransa’da güzel sanatlar okumuş ve Paris’te yaşamıştır. Esin, Paris’ten döner. Doğduğu evi resim atölyesi olarak kullanmaya, çarşıya sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat iki katlı evde yaşamaktadır. Esin üst katına yerleşir, sanat galerisini onun yumurta dükkanının tam karşısına kurar. Esin’in arkadaşları ve sanat çevresi gelip gitmeye başlar. Çarşı esnafı ve mahalle sakinleri farklı bir kültürle adım adım kaynaşır. Aynı şekilde, Esin ve arkadaşları da zamanla mahalleye uyum sağlar. Bu süreçte doğal karmaşalar yaşanır, olmadık hadiseler patlak verir ve sürpriz aşklar doğar. Mahalle hayatı daha çok şenlenir ve zenginleşir.Fakat bu mahalleye göz diken zengin bir adamın karanlık planları vardır. Çapkın oğlu Bora bu yüzden Esin’in peşindedir.

 

YORUMLAR
  Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!
Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!