A24.com.tr » magazin » Serenay Sarıkaya'dan feci frikik!

Serenay Sarıkaya'dan feci frikik!

Serenay Sarıkaya'dan feci frikik!

Başrolünde oynadığı İkimizin Yerine" filminin galası için kardeş ülke Azerbaycan'a giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya giydiği cesur kıyafetin kurbanı oldu.

 Başrolünde oynadığı "İkimizin Yerine" filminin galası için Azerbaycan'a giden Serenay Sarıkaya, giydiği cesur kıyafet yüzünden zor anlar yaşadı.

Serenay Sarıkaya, başrolünde oynadığı "İkimizin Yerine" filminin galası için Azerbaycan'a gitti. Bakü'de hayranlarıyla buluşan, soruları yanıtlayan Sarıkaya, mini elbisesi yüzünden zorlandı. Frikik vermemek için şekilden şekle giren Sarıkaya'nın fotoğraflarını Azerbaycan'ın Qafqazinfo Haber Ajansı "Serenay'ın giyimi başına bela oldu" başlığıyla yayınladı.

21 Ekim'de vizyona giren 'İkimizin Yerine' filminde Çiçek'i canlandıran Serenay Sarıkaya, rolü için adrenalini yüksek sahnelerde yer aldı.

İŞTE SERENAY SARIKAYA'NIN O CESUR KIYAFETİ

 

 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Enes 2016-10-28 17:11:55

    Kız zor durumda kalmış zaten yüzünden belli otururken orada kameramanların yaptiğı çok büyük saygısızlık..böyle bir fotograf çekip hem kıza saygısızlık etmişler hemde cebe nasıl ekstra para atarım diye düsünüp çekmişler !!!

  Sağlıkları ve rolleri gereği kilo veren ünlü isimler
Sağlıkları ve rolleri gereği kilo veren ünlü isimler